Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Lent
Lemaradt, hogy 7 éve vagyunk együtt.
Ő 28
Én 23/L
Eléggé eltávolodtunk egymástól és már feljött a külön válás gondolata is.
azt mondta, hogy el akar válni?
vagy te akarsz?
Ha meg napi 8 órában keresne szaros-húgyos 130 ezer forintot úgy, hogy a munkájánál rajtad kívül semmit sem szeret jobban, akkor meg amiatt háborognál, hogy a kedves urad nem képes fejlődni, s megelégszik a langy szarban.
Jó lenne már csajok, ha döntenétek, hogy mi kell. Több pénz és ezzel együtt kevesebb együttlét, vagy kevesebb pénz és több együttlét. Utóbbi esetben viszont ne visítsátok a bánatotokat a világba.
szerintem nem véletlen, hogy ilyen jelentékeny időveszteséggel járó, a normatív 8 órás munkarendet szétfeszítő állást vállalt.
biztosan az anyagiak is motiválták, de ennek van egy olyan értelmezése is, hogy menekül tőled, minél kevesebb időt kelljen együtt tölteni, minél szűkebb legyen a metszéspont, találkozási eshetőség a te hétköznapjaid és az övéi között.
ha ő ezt kereken kimondta, hogy válni akar, akkor itt a vége a történetnek.
ennél egyértelműbb jelzés nincs arra, hogy már kiszeretett belőled.
"Én nagyon szeretem, és nem szeretném elhagyni."
azt kéne felfognod, hpgy ő már nem akar tőled semmit, és szabadulna....
#6 tehetségesen írsz, ha gondolod priviben beszélgessünk. ;)
Én is amondó vagyok, hogy nem akarja ő ezt már veled, még fiatalok vagytok, ne bánkódj.
Nahat, az a baj hogy dolgozik.
Van ez igy massal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!