Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem keres?
Lehet egy buta kérdésem erre a buta kérdésre?
Ha szakítottatok miért kéne, hogy keressen!?
Ezért a neve SZAKÍTÁS.
MEGSZAKÍT minden kapcsolatot.
Amúgy ne törődjetek a külső tényezőkkel,hanem carjátok le. És tartsatok ki egymás mellett; és ne engedjétek el egymást; ha fontosak vagytok egymásnak;
Szerintem van, akiért érdemes lehet végigvárni, amíg végre sikerül összeköltözni. Szerintme nem kellett volna szakítani. De mondjuk ha az egyik fél nagyon akarta; és nem akart harcolni már a szerelmetekért; a másik fél pedig kényszerhelyzetben volt, mit volt mit tenni, a másik már nem akarja , és ezért rábólintott. Tehát ha pl a másiknak nem ért ez annyit. De mondjuk nemtom. _Meg mondjuk pl elég szívás lehet, ha külső tényezők miatt elszakadtok; de én pl akkoris a havi min 1 találkozást választanám. Mégha pl a szülők elleneznék is és nem támogatnának; mármint pl nem lenne észszerű okuk, csak tiltani akarnának tőle, akkoris keresném a lehetőségeket, hogy hol tudok találkozni vele; mondjuk ha pl külföldre költözött volna valamelyikünk, az eléggé szívás lenne. De ha pl nem ilyen 40 év korkülönbség van köztetek, most mondtam valami extrém példát, meg ha tényleg valódi szerelem; akkor nem értem akkor na. Kellett volna keresni a lehetőségeket; hogy ne szakítsatok.
Szakítottatok. Miért kéne keresnie? A szakitasnak oka volt, ilyenkor az a legjobb, ha nem tartjatok a kapcsolatot semmilyen szinten. Csak a tovább lépést neheziti meg.
Ha meg úgy érzed hiba volt a szakitás, meg lehetne oldani a problémát, akkor keresd te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!