Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság, ha követ (tet) em a párom? Nem alaptalan féltékenységből teszem.
Egyszer már megcsalt úgy másfél éve és bár megbocsátottam neki,de mostanában megint úgy kezdett viselkedni mint azelőtt az eset előtt.
A tesóm tud róla és nem helyesli.De nem szeretnék megint szarvakat.
Alapból hűséges a párom, de vannak labilis időszakai,amikor, mintha megőrülne.
Ti mit tennétek a helyemben?
Úgysem fogod belátni, hogy ez a rabló-pandúr játék téged is rombol és tőled is elvesz. Meglopott a párod, de amit elvett tőled azt nem tudja vissza adni. Ékes példája ennek a mostani viselkedésed.
Tudom: de "szereted". Rendben. Szeresd továbbra is. Egy nap úgyis arra kelsz, hogy kirámolta a lelked, csak az 2 gyerekkel és egy közös egzisztenciával arrébb lesz.
Ha okos lennél menekülnél a tolvaj elől, te viszont az ágyadba babusgatod.
Amíg a szerelmen túl nem látsz és nem állsz a sarkadra, addig a tőled ellopott érték ott fog benned üresen tátongani, és a párod sarkába leszel, hogy nehogy még többet elvegyen... pedig elfog. Már most kevesebb vagy!
Nem követni kell hanem elhagyni.
Minek követed ,nincs bizalom.. Halott kapcsolat van.. Előbb utóbb úgyis megint megcsal egy mert megbocsátottál és emiatt azt sugalltad h megteheti veled. Kettő azért mert keresi amit tőled nem kap meg ezeken gondolkodj inkább ne James Bondozz..
De le szeretném buktatni,ezért csinálom.
Illetve nem tudom hogy szeretném-e.
Nem tudsz újra szarvakat kapni, mert az előző még rajtad van.
A labilis időszak nem mentség arra, hogy megcsal, ez hülyeség, remélem te is tudod.
Labilis lehet az ember, de az ha megcsal, azt nem labilisnak nevezik.
"Alapból hűséges a párom - Egyszer már megcsalt úgy másfél éve"
Meg még hányról nem tudsz (tudhatsz), ami nem derült ki...
"De le szeretném buktatni,ezért csinálom.
Illetve nem tudom hogy szeretném-e."
Na ezzel tönkre is tettél.
Szóval sejted, hogy megcsal megint, de inkább jobb nem tudni róla, mert akkor megmarad az a "kép", hogy most minden rendben van köztetek.
Hát nem tudom, túl sok jót szerintem nem lehet neked segíteni ez ügyben.
"De előtte jól elvoltunk,csak bekattant vagy valami"
Ilyen igazából nincs, hacsak nem klimaxról van szó. De ez itt a mese része. Ilyan úgysem lesz sosem, mint "előtte". Mert tudod mire képes, tudod, hogy a sarkába kell lenni.
Ha esetleg gyomorfekéllyel kórházba kerülnél, akkor mond el a dokinak, a magánügyedet is, sokkal hamarabb meg lesz a diagnózis. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!