Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legdurvább beteges féltékenységgel kapcsolatos történet, ami megtörtént veletek vagy hallottatok?
Nekem az volt, hogy az egyik exem fél napig nem szólt hozzám, mert anyám 60 éves barátnője telefonált és mivel én vettem fel a telefont, váltottam vele pár mondatot. Aztán olyanokat mondott, hogy biztos van köztünk valami...
Agyrém!
Egyik haverom évek óta együtt volt az ex-barátnőjével, akiről hallottam sztorikat, hogy nem egyszerű eset.
Egyik nap haverom ült a messenger előtt és beszélgetett egy Kitti nevű lánnyal. A barátnője rápillantott a gépre, és így:
"Ki ez a r.banc?!"
Mire a haverom:
"Az unokatestvérem."
Poén, hogy utána még éveket voltak együtt. XD
1. tinikori exemmeglepiből a sulinál várt, de késtem fél órát, mert beszélgettem, és meggyanúsított, hogy randiztam valakivel, mert késtme, illetve mert sáros volt a cipőm, és együtt mi nem voltunk sáros helyen az elmúlt napokban.
3. ugyanez a srác: letörölte az összes fiúismerősömet iwiwiről (régen volt...) és msn-ről, nem beszélhettem élőben se fiúkkal, ha köszönt az utcán fiúismerős, kezdődött a vallatás, hogy ki ő és miért köszönget.
2. kétéves komoly kapcsolat: barátnőmhöz készülve öltözködöm, megszól, hogy miért veszek fel szexi fehérneműt, biztos nem pasihoz megyek e... majd mikor nem azt az órát veszem fel, amit tőle kaptam, hanem egy másikat: ezt biztos a másik pasimtól kaptam...(kezdem sejteni, hogy nem viccel) lekísér a buszhoz, szólok, hogy otthon felejtettem a készpénzem, mire reakció: nem baj, majd a másik pasid úgyis fizet (itt már nagyon morcosan)
4. komoly kapcsolatban: kitöröltette a teljes messenger-beszélgetést az exemmel (2 évnyi)
26n
Két exem is féltékeny fajta volt. Az egyik kb mindenkire az volt...egyszer beültünk valahova inni egyet, a fiatal pincérnő odajött hogy felvegye a rendelést, én pedig mosolygós természetű vagyok, ezért mosolyogva mondtam, hogy mit szeretnénk (hozzáteszem ha férfi pincér jön rá ugyan úgy mosolyogtam volna). Erre bedurcizott, de nem mondta hogy mi a baja, csak passzív agresszív módon beszólogatott, hogy én mindenkire ráhajtok meg flörtölök. És ezt rengetegszer eljátszotta, nem szólt hozzám magába fordult aztán jött a sírás meg a "már nem szeretsz" duma...én meg jó nagy papucs voltam még akkor.
A másiknál meg egyszer elmentem egy egyetemi buliba, úgy hogy szóltam neki hogy elmegyek...aztán jött a veszekedés hogy biztos meg akarom majd csalni...mondom kösz a bizalmat...nem is voltunk sokáig együtt. Plusz párszor belenézett a telómba is...
23/f
13-as, nem gondolkodtál még el rajta, hogy tudatalatt ilyen pasikat vonzol be és ennek mi az oka?
Betegek vagytok, ti nők. Legalább 3 tucatnyi lányt ismerek, akinek tilos férfival beszélgetnie a munkahelyén is, mert ha kiderül, akkor abból otthon balhé van.
S ezek a lányok az ilyen pasikra gerjednek, mert "jajj, milyen férfias, hogy így kiáll értem és mennyire szeret, ha így félt, hogy elvesznek tőle".
Egyszer sem kerültem ilyen helyzetbe egyik oldalról sem. Néha kicsit féltékenykedem, hogy a barátnőm milyen jól néz ki, amikor bulizni megy és majd mindenki rányomul, de eszembe sem jutna nem elengedni.
Egyáltalán, mi az, hogy egy másik emberi lényt "elengedsz vagy sem". :D
27/F
Több megszállottan féltékeny csajom is volt már, úgyhogy tudnék mesélni. Ez a sztori egy régebbi barátnőmmel esett meg, akinek 3 gyereke volt. Elmentem régi barátaimmal találkozni, akik között nők is voltak, a barátnőm pedig megígértette velem, hogy a vacsora után felhívom. Én nem hívtam fel, mert nem volt kedvem, hogy így kontrolláljon.
Másnap (korábbi megbeszélés szerint) megyek át hozzá meg a gyerekekhez, a kis 8 éves lánya meg a 10 éves fia teljesen megdöbbenve nyitnak ajtót, és néznek rám, hogy hát te meg mit keresel itt, hogy kerülsz ide? Mondom, hát jöttem ugyanúgy hozzátok, mint már ezerszer, miért, mi van?
Kiderült, hogy a csaj előző éjjel, amikor nem jelentkeztem telefonon, felkeltette a gyerekeket, és fél éjjel azzal traktálta őket, hogy én elhagytam őket, és már most is épp egy másik nővel vagyok, úgyhogy biztosak lehetnek benne, hogy nem fogok már többet idejönni, nem látnak soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!