Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megnyernétek a lottó főnyereményt?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat várok! Mi lenne ha megnyernétek a lottó ötöst, rátok szakadna mondjuk 800 millió Forint.

Elválnátok a feleségetektől/férjetektől? Szakítanátok a jelenlegi párotokkal?

2018. nov. 5. 20:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
A jobb kezemmel szakítani? :D
2018. nov. 5. 21:01
 2/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem, szerintem ő hagyna el, mert magamat ismerve még jobban elcseszném az életemet/egészségemet ennyi pénzzel.
2018. nov. 5. 21:01
 3/26 anonim ***** válasza:
72%
81% haha
2018. nov. 5. 21:02
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy. Végre megalapoznánk belőle a közös életünket. Jutna az álomotthonra, álomesküvőre. Családra, gyerekre...
2018. nov. 5. 21:04
 5/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem hagynám el a páromat. Nem kényszerből vagyok vele és nem azért, mert nincs elég pénzem elfoglalni magam.

Megosztjuk egymással amink van. A keveset is, a többet is és ekkora összeget is együtt költenénk.

2018. nov. 5. 21:05
 6/26 A kérdező kommentje:
Én elgondolkoztam rajta, és arra jutottam, hogy az első dolgom lenne. Totálisan megszokásból élünk együtt, bár már több mint 15 év van mögöttünk. Teljesen felépített élet, gyerekkel. Szemét lennék?
2018. nov. 5. 21:18
 7/26 anonim ***** válasza:
67%
Ha megnyerném a lottót, vennék egy saját lakást, a maradék 790 millából pedig részvényeket vennék tulajdonrésszel menő cégekben, illetve más módon befektetném. Felmondhatnék a munkahelyemen, hogy napi 10 órával több időm legyen amit ismerkedésre fordíthatnék és 31 évesen talán megtalálhatnám a legelső barátnőmet. Nem nagyzolnék, nem utazgatnék, minden más maradna a régiben.
2018. nov. 5. 21:30
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

Azért vagy szemét, mert ezek szerint csak kihasználod anyagilag.

Az nem szemétség, hogy ezek szerint egyedül életképtelen vagy, csak szégyen.

Ezért nem éri meg 15 évig hűségesnek lenni egy férfihoz. Ennyit érdemel cserébe? Remélem, gyerek nincs.

2018. nov. 5. 21:52
 9/26 anonim ***** válasza:
84%

Ja, de, van gyerek.

Rá se néznél vissza?

Undorító egy ember vagy.

2018. nov. 5. 21:53
 10/26 anonim ***** válasza:
94%
Vennék pár ingatlant, és többé nem dolgoznék.
2018. nov. 5. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!