Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a majdnem 8 év különbség egy nő és férfi között? Hogyan lehet megértetni, hogy komolyan gondolom?
Van egy srác, akivel már 1 éve beszélgetek.Én mindjárt 21 vagyok, ő 28.11 évig egy barátnője volt, aki megcsalta, elhagyta. Ez nagyon nyomott hagyott benne, és fél újra lekötelezni magát. Pár éve csak szorakozik.
Velem nagyon jól érzi magát, és mondta h ha idősebb lennék, milyen boldog lenne.
Hogy tudjam megértetni vele, h nem számit a kor, ha valaki komolyan gondolja?
És sztem azért is fél lekötelezni magát, merth szép vagyok,fiatal, s idővel kaphatok mást magamnak.
Viszont annyira találunk, ahogy régen már nem találtam senkivel, és ha valaki nekem szamit nem hagyom ott. Viszont sérült, és nem szeretném egybőll letámadni ezekkel sem.
Hogyan érttessem meg vele, h hagyja el a korkülonbségét s merjen boldog lenni??
ez a "ha idősebb lennél" csak duma szerintem. kizártnak tartom, hogy ha akarna tőled vmi komolyat, akkor ez zavarná.
ne hozd ezt neki szóba, bűvöld el, csavard az ujjad köré. csak próbálj nem totál beleesni, nehogy a végén kibújjon a szög a zsákból.
Nem tudom ha számit, de eléggé jól áll pénzügyileg.
És az is megtévesztheti h sok lány manapság csak a pénzéért akarja.
Viszont nekem azért tetszik aki.Én sem állok rosszul,de már megjárta pár lánnyal.
Koszi szepen.
Az utolso valaszadonak csak annyit, hogy o mondta mindig, h mennyire erett a gondolkodasom, es ez fogta meg bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!