Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban a férfinek kell többet keresnie?
Baromság.
Az összes nőm 2-3x annyit keresett mint én, és örültek neki, hogy ez nem zavart engem, nem hajtottam el őket ez miatt.
Sőt volt egy olyan, akinek több mint tízszerese volt a fizuja az enyémnek, és én voltam a hosszú évek alatt az első pali, aki nem ált fel az asztaltól, és fejezte be a randit azonnal.
Nem merte megmondani, csak nagy nehezen, hogy vezető beosztásban van, és rá a fizetèsét.
Ha a csaj-nőnek az ilyet nem tudom nevezni, bocsi- el akarja tartatni magát és beletenni a fenekét a tutiba, akkor elvárás.
Egy olyan nő, aki el tudja magát tartani egy szinten, az nem vár el ilyesmit.
Komolyan mondom, ismeretségi körömben senki nem problémázik és foglalkozik ezzel, és vegyes 20-60 közötti korosztály.
Normális érett felnőtt emberek akik 2 lábbal járnak a földön azok nem törődnek ezzel.
Sokszor ugyanarra a munkahelyre ugyanarra a pozícióra előbb alkalmaznak egy nőt mint egy férfit.
"nem tudom de ciki ha a pasi kevesebbet keres lol"
És miért is?
Egy nő csak egy nála többet kereső pasival jöhet össze, egy férfi meg csak kevesebbet keresővel?
Az első randin illik a jövedelmet tisztázni, és ha a nőé több, akkor azonnal el is kell köszönni egymástól?
13-asnak.
Egyik se hajított ki, én szakítottam az összessel, és nem a pénzügyek miatt.
Na jó, egy csajom 18 éves koromban dobott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!