Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy van egy barátnőm aki nagyon szeret és hirtelen megváltoznak a gondolatai egyik napról másikra és más kell neki? Szóval a lányok ilyen simán be meg kitudnak szeretni a pasijaikból?
Legtöbbször nem hirtelen történik az ilyen. És igen: vannak előjelei. Csak az ember öntudatlanul figyelmen kívül hagyja ezeket. Védi a saját lelki egyensúlyát.
Ha visszagondolsz arra, mi történt a közelmúltban - lehet, hogy te is rájössz erre.
Igen.
Én azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg ezeket tőle. Mikor, miért - és van-e még lehetőség?
Vagy nem szeret nagyon, vagy tényleg nem olyan hirtelen történt az egész és jól szinészkedett elötedd az utolsó pillanatig.
"lányok ilyen simán be meg kitudnak szeretni a pasijaikból?"
NEM!!!
Légy szi ne vegyél minden lányt (ezzel a mondattal) egy kalap alá!
"Vagy ennek vannak előjelei vagy csak így megtörténik?"
Biztosan, ahoz jól oda kell figyelni. De mivel az ember nem abból indul ki,hogy a partnere valaki újat talál, ezért egy két dolog biztosan elkerüli a figyelmünket.
"Vagy ez az én rémálmom?"
Ott legbelül milyen érzéseid vannak ha ezt a kérdést magadnak teszed fel?
Minden jót!
Nem mondtam egy szóval se hogy szakitottunk csak kérdezem mi lenne ha...
HA ez véletlenül megtörténne akkor ilyen váratlan pofonként érne-e
És hát igen nem vagyok normális se hogy ilyen kérdést felteszek :D csak hát féltem öt :) szeretem nagyon :)
Akkor írj légysz feltételes módba.
Ne tedd magad ilyen gondolatokkal tönkre.
Persze,hogy megtörténhet. De az is lehet,hogy 80 évesen kéz a kézben sétálgattok. Minden lehet.
"És hát igen nem vagyok normális se hogy ilyen kérdést felteszek :D csak hát féltem öt :) szeretem nagyon :)"
A szerelemesek általában nem a normális gondolkodás menetükröl híresek.
Örülhet a lány,hogy ilyen barátot talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!