Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban lenni stresszesebb dolog mint szinglinek lenni?
Mikor látok egy párt és látom a női hisztit a "hagyjuk", "mindegy" "semmi" szövegekkel görcsbe rándul a gyomrom és ilyenkor adok hálát hogy egyedül vagyok.
De egyéb stressz is éri egy kapcsolatban az embert. Féltékenykedés, veszekedések stb.
Most szingliként nyugodt vagyok..
Én nem érzem a stresszt a kapcsolatomban. Mondjuk rohadtjól le tudom szarni és ignorálni a hisztit, meg mindig megtalálom a jó kérdéseket, ha probléma van. A kommunikáción sok múlik. Ha problémája van a párodnak, akkor igazándiból az a kulcs, hogy meg kell találni, mik azok, amiben magára kell hagynod őt, hadd élje meg az érzelmeit (pl hiszti), és mi az, amikor segítségre van szüksége.
Nekem ez magától értetődő, szóval nehéz elmagyaráznom. Meg igazándiból minden emberi kapcsolatra igaz ez, barátságra-rokonságra-stb, nem csak párkapcsolatra.
Szóval nekem könnyebb a párkapcsolat, mert mindent megkapok, amire szükségem van, a negatívumain meg könyen túllendülök.
Stressz szempontjából szerintem a sorrend:
Rossz kapcsolat > Szingliség > Jó kapcsolat
Az exemmel én is mindig stresszes voltam, hisztis volt, megvolt a féltékenykedés, egyebek, nem is tartott sokáig.
Most a párommal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha, nincs féltékenykedés, nincs dedós hiszti és veszekedés, stb. Valamennyi súrlódással nyilván jár, hogy két, eltérő neveltetésű ember él egy fedél alatt, de ezerszer kompenzálva vagyunk emiatt.
Ki írt arról, hogy nincs probléma, meg minden felhőtlen? Én maximum olyan válaszokat látok, hogy VAN probléma, de meg lehet oldani NORMÁLISAN, nem ordítozással meg duzzogással.
Igen stresszesebb egy kapcsolat, van veszekedés, hiszti, igazodnod kell a másikhoz. De aki csak az árnyoldalát nézi, annak nem is való párkapcsolat.
Én személy szerint rosszabbul voltam singliként, nekem hiányzott az, hogy szeressenek, hogy hiányozzak valakinek, hogy valaki átöleljen, és valaki azt mondja, hogy szeret. Jó szeretve lenni, és jó szeretni valakit, és ezért megéri a veszekedés. Amúgy is az nem jó kapcsolat amiben nincs veszekedés, hisz ez kell ahhoz, hogy két ember összecsiszolódjon. :)
Sokkal stresszesebb, ráadásul ott van az alkalmazkodás, a megfelelési kényszer is. Addig örülj, amíg szingli vagy, rengeteg rossz házas a fél karját odaadná, ha cserélhetne veled.
Felejtsd el a párkapcsolatokat: kártékony időpocsékolás mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!