Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban lenni stressze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lenni stresszesebb dolog mint szinglinek lenni?

Figyelt kérdés

Mikor látok egy párt és látom a női hisztit a "hagyjuk", "mindegy" "semmi" szövegekkel görcsbe rándul a gyomrom és ilyenkor adok hálát hogy egyedül vagyok.

De egyéb stressz is éri egy kapcsolatban az embert. Féltékenykedés, veszekedések stb.

Most szingliként nyugodt vagyok..

2018. okt. 26. 07:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
igen, stresszesebb. Bár nálunk én vagyok a nő, a párom a nehezebb eset, ő jön mindig kifogásokkal, neki fontosabb a családja mint én (feleség), a házimunka rám vár, tehát hol dolgozom hol a házat takarítom és főzök. Szingliként csak magam után pucoltam, mostam, nem ráztak le ha szexet akartam....Én mindig megmondtam normális hangnemben ha valami bántott, nem emlékszem hogy hisztiztem volna pedig kritikus vagyok magammal szemben.
2018. okt. 26. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Én nem érzem a stresszt a kapcsolatomban. Mondjuk rohadtjól le tudom szarni és ignorálni a hisztit, meg mindig megtalálom a jó kérdéseket, ha probléma van. A kommunikáción sok múlik. Ha problémája van a párodnak, akkor igazándiból az a kulcs, hogy meg kell találni, mik azok, amiben magára kell hagynod őt, hadd élje meg az érzelmeit (pl hiszti), és mi az, amikor segítségre van szüksége.

Nekem ez magától értetődő, szóval nehéz elmagyaráznom. Meg igazándiból minden emberi kapcsolatra igaz ez, barátságra-rokonságra-stb, nem csak párkapcsolatra.

Szóval nekem könnyebb a párkapcsolat, mert mindent megkapok, amire szükségem van, a negatívumain meg könyen túllendülök.

2018. okt. 26. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Stressz szempontjából szerintem a sorrend:

Rossz kapcsolat > Szingliség > Jó kapcsolat

Az exemmel én is mindig stresszes voltam, hisztis volt, megvolt a féltékenykedés, egyebek, nem is tartott sokáig.

Most a párommal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha, nincs féltékenykedés, nincs dedós hiszti és veszekedés, stb. Valamennyi súrlódással nyilván jár, hogy két, eltérő neveltetésű ember él egy fedél alatt, de ezerszer kompenzálva vagyunk emiatt.

2018. okt. 26. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem láttam még olyan férfit életemben,akivel nyugodtabb lenne az életem,mint nélküle. 37/N
2018. okt. 26. 11:22
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt mondja, hogy a kapcsolatában minden megvan és teljesen tökéletes, hát finoman fogalmazva is nagyot mond. Nem kell megjátszani a felhőtlen boldogságot, mert felesleges és egy idő után nagyon lejövős a dolog. Amúgy pont a szingliség egy előnye, hogy jobban meg tudod ismerni az embereket (nem vakít el a rózsaszín köd), illetve ki tudod szimatolni kívülállóként mi az ami xy kapcsolatában rosszul működik, aztán neked már csak apró lépésekkel kell belépned ahová kell ;)
2018. okt. 26. 11:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Ki írt arról, hogy nincs probléma, meg minden felhőtlen? Én maximum olyan válaszokat látok, hogy VAN probléma, de meg lehet oldani NORMÁLISAN, nem ordítozással meg duzzogással.

2018. okt. 26. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
#16 Igen, a megbeszélés lenne a megoldás, de tapasztalatok szerint az ilyen "apróságokat" elfelejtik megvitatni a párok. És más meg miért legyen tekintettel rájuk, ha ők saját maguk nem képesek megoldani a problémájukat? A legféltettebb dolgaikat meg egyenesen tabuként titokban tartják ahelyett megosztanák egymással mire vágynak. Csoda a félrelépések sokasága?
2018. okt. 26. 12:40
 18/20 anonim ***** válasza:
41%

Igen stresszesebb egy kapcsolat, van veszekedés, hiszti, igazodnod kell a másikhoz. De aki csak az árnyoldalát nézi, annak nem is való párkapcsolat.

Én személy szerint rosszabbul voltam singliként, nekem hiányzott az, hogy szeressenek, hogy hiányozzak valakinek, hogy valaki átöleljen, és valaki azt mondja, hogy szeret. Jó szeretve lenni, és jó szeretni valakit, és ezért megéri a veszekedés. Amúgy is az nem jó kapcsolat amiben nincs veszekedés, hisz ez kell ahhoz, hogy két ember összecsiszolódjon. :)

2018. okt. 26. 16:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Sokkal stresszesebb, ráadásul ott van az alkalmazkodás, a megfelelési kényszer is. Addig örülj, amíg szingli vagy, rengeteg rossz házas a fél karját odaadná, ha cserélhetne veled.

Felejtsd el a párkapcsolatokat: kártékony időpocsékolás mind.

2018. okt. 27. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet itt az embert lepontozni, de amit írtam, az az igazság. Bizonyára ez sokaknak fáj. De aki van annyira ostoba, hogy csak az agyát elborító rózsaszín ködnek él, az megérdemli azt, hogy szenvedjen és kapcsolatról kapcsolatra ugyanazokat elszenvedje. Na üdv.
2018. okt. 30. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!