Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még együtt velem, van még esély rá, hogy szeret?
Figyelt kérdés
Mindig is flőrtölt más nőkkel a pasim, de egy régi ismerősével még a mai napig is, találkoztak is meg múltkor azt írta neki, hogy még mindig ugyanúgy bele van esve. Tudom nem szép dolog, de megnéztem mert éreztem, hogy valami nincs rendben. Szerintetek azért nem hagy el mert szeret vagy sajnálatból? Én mindent megadok neki,jövő hónapban össze is költözünk,utazni járunk. Csak ezért van velem?2018. okt. 25. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!