Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyet csinál az ember azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet csinál az ember azzal, akit szeret?

Figyelt kérdés

A barátom képtelen várni rám. Akárhányszor megyünk valahova rohannom kell, mert ha nem érek oda időben az autóhoz szimplán ott hagy. Volt, hogy húsvétkor mentünk volna a családjához, de simán ott hagyott a kapuban mert késtem 2 percet... Végül elsétáltam, mert mégis csak húsvét volt, de egy bocs nem hagyta el a száját a rokonai előtt sem, azok meg csak legyintenek, hogy á hát ő ilyen... Neki az az elképzelése, hogy nekem addigra kész kell lennem, amíg ő ideér a munkahelyéről, ez pedig 8-10 perc. Ha 12 perc után érek le, addigra itthagy. Ennyi idő alatt szerinte öltözzek fel, bontsam ki a hajam, adjak enni a macskának, pisiljek, érjek le, ne adj isten mossak fogat, mert sminkelni sehogy nem lenne időm... Mindig azzal példálózik, hogy ő 2 perc alatt kész tud lenni (se alsógatyát, se zoknit nem vesz fel, fogat ekkor nem mos... félig felöltözve, büdös szájjal biztos sok helyre mennék el...)

Ez normális dolog, hogy ezt megteszi velem?

2018. okt. 23. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
" Neki az az elképzelése, hogy nekem addigra kész kell lennem, amíg ő ideér a munkahelyéről, ez pedig 8-10 perc." Neked meg nincs szád amivel közölnéd vele, hogy neked erre a készülödésre (pl) 40 perc kell. Addig NE érjen oda.
2018. okt. 23. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagy.

Te miért hagyod?

2018. okt. 23. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet itt a vége köztetek. A barátod sajnos bunkó és igénytelen is.
2018. okt. 23. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
13 A kérdező is durván igénytelen, ha egy ilyen bunkóval együtt van. Kérdező ennek a srácnak talán aranyból van a farka, hogy még mindig vele vagy?
2018. okt. 23. 19:25
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
nevelés jelleggel rendben van. Már itt írogatod a kérdést, ahelyett hogy igyekeznél egy picit
2018. okt. 23. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom csinálja ezt mi.dig, csak sokkal durvábban. Vonatra rendszeresen szó szerint az utolsó pillanatban érünk ki miatta. Idegesítő az ilyen, de ettől még nem hagyom ott. :D párkapcsolatban el kell fogadni a másik szrságjait is. Mindenkinek van. Egymás elviselése alapvető kell hogy legyen.
2018. okt. 24. 00:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy gimis barátnöm csinálta ezt,akinek nagyon komoly nárcisztikus személyiségzavara volt. Fel volt háborodva,hogy kinek képzelik magukat mások,hogy neki nettó két percet várnia kell. Ilyen emberrel ne is menjél inkább sehova. Nem komplett,csak megaláz folyamatosan.
2018. okt. 24. 03:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Arra is berág, ha nem mész el időben az ágyban?
2018. okt. 24. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha folytatni akarod ezt a kapcsolatot, beszéljetek meg konkrét időpontot, amikor találkoztok, indultok. Akkor úgy kezdhetsz készülődni, ahogy neked kényelmes. És ha késik, otthagyod.

Nem is egészen értem. Most egyszerűen rád telefonál, hogy indul, és legyél ott 10 perc múlva?

2018. okt. 24. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!