Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ha a ffi semmi intimitást nem kap otthon pedig mindent bevetett akkor mi a megoldás? Mivel van gyerek így csak a szerető szexkapcsolatba marad? Vagy a rosszlányokpojthu?
7: Persze. Csak sok pasi azt hiszi, hogy minden flottul fog menni. Aztán csodálkozik, hogy jééé, kidobott az asszony, mint a hasmenéses macskát. Jééé, két éve etetem a szeretőm, hogy válni fogok, és bilit borított otthon. Jééé, hónapok óta dugom a kolléganőt, belezúgtam, válni akarok. Jééé, balhé lett belőle, hogy havi 60-80-100 ezer elmegy prostira és ezt mégse nézi el az asszony. Jééé, mégse jó a szeretőnek, hogy egy moziba se mehetünk, nehogy lebukjunk, és nem hiszi el, hogy nyitott a házasság. Jééé, megalázónak érzi az asszony, hogy nyíltan csalom, és beadta a válást.
Szóval ezer és egy buktatója van ennek. És ezeknek többnyire válás a vége.
Sok esetben pedig nem, mert a feleség már évek óta csak azért nem válik, mert anyagilag kényelmesebb, nem szereti a férjét, nem érdekli, mit csinál. Ő is másnál keresi a gyengédséget. Ebben az esetben akkor lesz válás, ha az asszony lesz szerelmes, vagy az ő szeretője borít. A férj meg ledöbben, mert eszébe se jutott, hogy ezt oda-vissza lehet játszani.
Az sose működik, hogy a férj titokban szeretőt tart, és mindenki boldog.
"Igen ez az érdekes hogy sok nő van így de mégse találni"
Akkor valamit rosszul csinálsz. Évente 5-10 ilyen nőbe botlottam bele. Sokkal több meg panaszkodott. Náluk sem sok kell, fél, egy év és bele fognak menni. Kb azokkal az indokokkal maradnak amiket te soroltál.
Csak naiv kezdők gondolják azt (akárcsak én régebben), hogy eltérő szexualitást vagy "fogkrém tubus helyes kinyomását" meg lehet beszélni.
Nem lehet, nincs mit beszélni rajta mert nem tartható a megállapodás hosszú távon, másrészt éppen a spontaneitás, a megkívánás hiánya okozza a gyötrelmeket. Nálunk egy ideig volt kinevezett szexnap az átbeszélés eredményeként, hát senkinek nem kívánom, így utólag már csak nevetni tudok ezen is.
Esetleges másik verzió, hogy a megbeszélés után másnap még van intimitás-szex, meg még egy nyögvenyelős hétig és kifújt.
15: Egyszerű: Nem kell összeházasodni.
Úgy semmi esetre, hogy most ugyan nekem kevés a szex, neki sok, de idővel biztos jobb lesz.
Ilyen esetekben ott b.ák el, hogy eleve össze se kellett volna kapcsolni az életüket, főleg nem közös gyereket vállalni.
De akkor a kérdező most döntse el, hogy mi a fontosabb. A farka vagy a gyereke? Mindkettőnek nem lesz jó.
És ha elválok mitől lesz jobb?
Lesz egy csonka család én meg magányos leszek, ha jön egy következő nő, ő is tojni fog a másikra 3-4 év után.
41F
Honnan lehetne azt tudni, hogy évek múlva ki hogyan fog működni.Ha lehetne tudni, akkor mindenki kézbe fogná a kis életgörbés grafikonját és ahhoz passzoló társat keresne.
17: Miért, akkor nem lesz ugyanez, ha előbb megcsalod, aztán váltok?
Nem kell xar kapcsolatban házasodni, gyereket vállalni, és akkor lehet 3 évente új puncira vadászni.
Ha 3 év alatt mindenkivel tönkremegy a kapcsolat, akkor ideje lenne magadban keresni a hibát.
Tudjuk, ti tökéletesek vagytok, az ágyban felülmúlhatatlanok, 4-5 orgazmus a minimum, a feleségetek csak azért nem szexel, mert direkt veletek akar kicseszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!