Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Firtassam a páromnál a találkozót vagy inkább hagyjam rá?
Sziasztok!
Húzós heteink vannak a párommal, sokat dolgozunk mindketten, így kevés idő jut egymásra. Egyedül az elmúlt két hétben volt több időnk, többet is tudtunk találkozni.
Viszont az a hét most húzós lesz megint. Ezt meg is érteném, neki is sok a dolga és nekem is, viszont azon kiakadtam, hogy szerdán haverokkal találkozna, viszont lehet lemondja még nem tudja, a beszélgetésünkből én azt szűrtem le, hogy nem akarja. Az a nap nekem is lazább lenne, így jó lenne találkozni. Viszont most nem tudom, hogy szóljak-e neki, hogy találkozzunk szerdán, vagy hagyjam rá, hogy inkább haverozzon? Hétvégén legkésőbb szombat este tudnánk találkozni, vagy pénteken nagyon későn. Én mondtam neki, hogy én szerettem volna még legalább az egyik nap találkozni, de amikor szóba hozta a haverokat elment a kedvem az egésztől.
Ti mit tennétek a helyemben? Légyszi ne ítéljetek el, magamra veszem az ilyeneket a páromtól. Amikor én találkoztam barátnőmmel, még ő küldött, hogy menjek. Bár az olyan barátnőm volt akivel nagyon ritkán tudok találkozni, jó ha pár havonta egyszer.
Félek, ha azt mondanám neki, hogy találkozzunk mégis szerdán, azt hinné, hogy ráerőltetem magam, ami tudom butaság, de elég kevés az önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!