Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ennyire kell a nőknek a férfi, hogy még patronálják is?

Figyelt kérdés
Hidegzuhanykent ert hogy egy hete kiderült, a párom egy idegen nőtől kapott pénzt.Elmondása szerint csak barátok, semmilyen kapcsolat nincs köztük(külföldön él), még a levelezést is megmutatta, valóban önszántából "segített" mert párom elpanaszolta, hogy most épp nehéz anyagi körülmények között él(munkahelyvaltas) Én kértem menjen el itthonról. Persze azzal védekezik, hogy nem tett semmi rosszat és nem is hiteget senkit,mert a nőnek amúgy is van férje. Nekem ez az egész akkor is undorító, már az is hogy képes egy idegen nőtől elfogadni bármit is, na meg akkor mással már tud beszélgetni, szép, itthon meg engem leszerel, nem mindig hallgatott meg. Ez egy hónapja tart, mióta itthon volt.Most a nőt nem is minősítem, mert az meg aztán nagy forma hogy a férje pénzét szórja, merthogy az megcsalta, bosszúból. Nekem ez képtelenségnek tűnik, ráadásul az anyagi gondjaink nem szűnnek meg, akkor is mindig a csajjal fog írogatni? Állítólag már parfümöt is küld neki.Nagyon csalódott vagyok, nekem nincs pénzem hogy bárkit is patronaljak, és különösen nem egy életerős fiatal férfit. Azóta csak sírok,mert a sok szép emlékek,meg a szerelmünk nem számít, csak a pénz, nem ezt érdemeltem. meg dühös vagyok felvaltva,ő meg kitartóan könyörög, bizonygatva hogy semmit nem csinált...
2018. okt. 12. 23:08
1 2
 11/11 Izabella220 ***** válasza:
De gáz emberek vannak ezen az elcseszett világon.
2018. okt. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!