Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a pasimat a videójátékokról?
Nem mondom, hogy sokat játszik, mert akkor hazudnék, különösen félév közben, max heti 2-6 órát (Bár nyáron volt amikor naponta töltött ennyit a gép előtt, sőt napi szinten játszott legalább 1-3 órát, ha nem volt fontosabb dolga.) , van, hogy ki is hagy 1-2 hetet, de engem ez is zavar, mert elég gyerekes dolognak tartom. Persze próbálta bemagyarázni, hogy lehetnek komoly értékei egy játéknak, egy minőségi játék pont úgy tud gazdagabbá tenni minket, mint egy jó könyv vagy film. Szerintem ez csak mentegetőzés.
Szeretném, ha értelmesebb, komolyabb dolgokkal töltené a szabadidejét. Mit gondoltok, hogyan szoktassam le?
Jesszus. Sehogy. Nem függő, akkor miért ne játszhatna?
Egyetemre járok egy neház szakra, 1000+1 dolgom van, de én is szeretek videojátékokkal játszani, ha épp nem vagyok extrém módon leterhelve, ennyi időt én is simán eltöltök a gép előtt. Egy hétre elosztva 2-6 óra nagyon nem sok.
A generációnk nagy része 3x ennyi időt eltölt sorozatok nézésével.
De komolyan, mire gondolsz értelmes és komoly dolgok alatt, nagyon érdekelne. Szerintem a kettő nem üti egymást.
25/L
Éppen akartam mondani, hogy a mai játékok közül elég sok olyan, mintha egy interaktív regény lenne. Mindegy te is mondod, hogy semmi rovására nem megy, így akár le is akadhat ál róla. Neked hogy esne hogy állj le a hobbiddal, amivel nem ártassz senkinek, mert csak, mert szerintem hülyeség?
32/f
Nem tudom tudod- e, de nem mindenkinek ugyanaz a szórakozás. Én imádok olvasni, de most nyomjak mindenkinek könyvet a kezébe? Mellesleg, ha a barátom azt mondaná, hogy nem tetszik a hobbim, tudod mit tennék mentegetőzés helyett? Kiröhögném.
Ha az lenne a baj, hogy full függő, óriási pénzeket öl bele (amit nem engedhetne meg magának mondjuk) stb. max akkor lenne jó, ha segítségképp változtatni akarnál rajta.
Kettőtök közül te vagy a gyerekesebb.
Cukorfalat, ha engem próbálnál meg ilyen ostoba módon konkrétan eltiltani a játékoktól.. kib.asználak, mint macskát szarni :D
Igenis vannak olyan játékok, amik felérnek 1-1 könyvvel vagy filmmel. De hiába ecseteljük, úgysem fogod megérteni, mert buta vagy. Még csak meg sem próbálod elfogadni vagy megérteni a hobbiját, hogy ő ezt szereti, ez kapcsolja ki, ez tölti fel. Most vagy tényleg troll vagy, ahogy azt már valaki írta.. vagy nagyon de nagyon buta vagy. Őszintén sajnálom a barátodat. Jobbat érdemel nálad.
Mondjuk kivancsi lennék te milyen hasznos dolgokkal foglalod el magad? :D Milyen hobbijaid vannak, mit csinálsz ha unatkozol, mit csinálsz a neten stb stb..
"Nem hiszem el, hogy egész nap azt a s*@rt nyomkodod"
mondta lekezelően a barátnő, majd leült 4 órát telefonozni.
Ezen a kérdésen még úgy is sikerült felcsesznem az agyam, hogy egyébként nem vagyok gamer. :D Aranyom, próbáltál már ki valaha bármilyen videójátékot, hogy bátorkodsz ilyen velős véleményt megfogalmazni róluk? Ha nem, akkor maradj csendben.
20/L
Ha nem játssza el az egész életét, akkor SZVSZ semmi okod nincs rá, hogy "leszoktasd" róla. A videójátékokkal semmi baj nincs, ha módjával űzik őket, nem nyerőgépfüggőségről beszéltünk itt. Azt persze neki ugye köteles tolerálnia, amikor heti 1 hónapot lógsz a Failbookon? A Failbook az rendbe van, de a videójáték a Sátán műve!
Ha meg sörrel a kezében ücsörög a focimeccs előtt, akkor meg azon akadnál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!