Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekes szerintetek is vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes szerintetek is vagy én is hibás lennék? Vagy rosszul látom?

Figyelt kérdés
Gyerekes szerintetek is vagy én is hibás lennék? Ma 2,5 órát töltöttem el úgy a kislányommal vásárlással, hogy ezt a páromnak nem “jelentettem” be ezért most szerintem leckéztet és délután 3 óra óta nem keres. Úgy gondolom hogy mert vásároltam és erről nem szóltam de miután végeztem egyből hívtam ez csak nem ekkora probléma?! 2,5 ora könyörgöm! Vagy rosszul látom?
2018. okt. 3. 19:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Csak akkor ilyen amikor a kislányoddal vagy, vagy más esetekben is? Olyanoknál pl amiknek nincs köze a kislányodhoz.
2018. okt. 3. 20:00
 12/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, nem hibáztathatom ezért, nincs gyereke, nem tud a helyemben lenni, fogalma nincs milyen egy gyerekkel vásárolni/ügyezni.

De igen egy percem lehetett volna leírni, hogy ide megyek vagy oda de gondoltam gyors beszaladok ide meg oda aztán felhívom úgyis.

Nem hiszem hogy egészséges minden percről beszámolni

2018. okt. 3. 20:07
 13/32 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen
2018. okt. 3. 20:08
 14/32 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem éltek még együtt igaz?
2018. okt. 3. 20:09
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem! Még külön! De lehet nem is fogunk...
2018. okt. 3. 20:13
 16/32 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jobb is....
2018. okt. 3. 20:14
 17/32 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fiatal... Ilyenkor látszik igazán. 7 év korkülönmbség van köztünk.
2018. okt. 3. 20:17
 18/32 A kérdező kommentje:
-m
2018. okt. 3. 20:18
 19/32 anonim ***** válasza:
32%

Nem hiszem, hogy ez az első eset, hogy nem ér el és lehet kért rá, hogy szólj, ha valami miatt nem leszel elérhető, ne neki kelljen malmozni rajta órákig hol vagy vagy mi van veled/veletek. Köze nincs ehhez a gyereknek, "később hívlak" 6 másodpercembe került ezt leírni. Igazad van, hogy nem kell kiabálni, neki meg igaza van, hogy azért arról vakkants oda 2 szót, hogy közbejött valami.

32/f

2018. okt. 3. 20:24
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem viszont túlságosan ellenőrizni akarja őt a párja.

Én sem szidom le a párom ha nem tudom mit csinál 2 óráig. Neki is van élete, mellesleg a nap végén megbeszéljük kinek hogy telt a napja és akkor úgyis kiderül.

Mért kellene beszámolnia a párjának arról, hogy mikor és hova mennek a kislányával?

Már bocsánat de a kislányának több joga van mint a párjának. Nem barátnőkkel tűnik el, hanem a kislányával tölt el egy kis időt.

2018. okt. 3. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!