Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennek mi lesz a vége illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi lesz a vége illetve ebbe bele kell menjek?

Figyelt kérdés
Van egy menyasszonyom aki múlt héten költözött el tőlem ugyanis együtt laktunk már másfél éve viszont egyik pillanatról a másikra döntött így ,hogy elmegy . Mondjuk ez nála nem meglepő mert május óta már 9 országba akart ki menni meg vagy 6 szakmát tanult vagyis szeretett volna tanulni. Nem tudom van e olyan ,hogy fiatalkori kapuzárási pánik mert mintha az jönne ki rajta tehát most azt mondja fél elköteleződni , mert még élni szeretne. Engem nem akar elhagyni tehát család alapításra tökéletes lennék de nem tudja mit akar még. Nekem ebből az jön le ,hogy nyitott kapcsolatot akar velem. Én ebbe nem szeretnék bele menni , mert ez már nem kapcsolat hanem más. Ott már nem lenne bizalom meg semmi . A lényeg, hogy alapból megbeszéltünk egy dátumot ameddig el dönti mit akar , hogy eddig és nem tovább ami 2 hónap. Tudom biztos sokan azt mondjátok , hogy tuti van valami pasi a képbe . Most még nincsen ilyen és az tuti. Na és az lenne a kérdésem , hogy szerintetek ennek mi lesz a vége , mert ha ez most ez fellángolás , mint az , hogy ő Ausztráliában akar élni akkor az egy hónap múlva elmúlik kb mert ezekért kb annyi ideig lelkesedik. Meg , hogy volt már valakivel ilyesmi vagy ilyesmi helyzetben volt e már ? F/21 L/19

2018. okt. 3. 10:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Betegségét nem akarja kezeltetni ,mert egyedül fél elmenni ismeretlen helyekre . Jó nem szóltam neki."

Nyilván, ha ezt kérné, elkísérnéd, nem?

Szerintem ez a leggázabb!!!! Hogy nem akarja a betegségét kezeltetni!

Hogy akar így pl. gyereket vállalni? Vagy az is ki lesz zárva?

Hááát, figyu, elhiszem, hogy szereted, de ezzel a lánnyal tömény kínlódás lesz az életed. :-(((

2018. okt. 3. 14:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze volt is rá példa , hogy elkísértem pszichológushoz csak akkor könnyebb volt mert akkor sulisok voltunk és akkor amikor ellkelett vele menni akkor pont érettségi szünet volt. Aztán ugye ide költözött és nekem sajnos olyan munkám ami egész nap van és nem mindig tudok úgy szabadnapot kérni, hogy elkísérjem. Most meg , hogy elköltözött még nehezebb mert nem egy városban lakunk és jelenleg 179 km-re van tőlem így még nehezebb
2018. okt. 3. 14:35
 13/21 anonim ***** válasza:
#9-es válaszoló: Felsírtam, köszi. :D
2018. okt. 5. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Na, előző voltam, komolyan is reagálok, csak a 9-es letaglózott.

Szóval kérdező, ennek nagyon, nagyon nem lesz jó vége. A menyasszonyodnak ilyen-olyan mentális bajai vannak ami szomorú, de ez a te felelősséged?

Nem gyógyíthatatlan beteg, ezeket a mentális zavarokat neki kell, akár szakember segítségével feldolgoznia.

Persze jóval idősebbként nyilván nagyon okos vagyok, de én a helyedben hagynám ezt. Találsz te rendes nőt, pláne ilyen fiatalon.

2018. okt. 5. 12:14
 15/21 A kérdező kommentje:

Az a baj azt várja , hogy megoldjuk az életét tehát ő mondta azt , hogy nem keres munkát mert nem ért hozzá meg ilyenek szóval nem tudom.

Tegnap beszéltem vele és rákérdeztem ,hogy ez a haza költözés elhozta e azt a robbanás szerű életszínvonal javulást azt mondta nem teljesen mondom neki , hogy mit értesz ez alatt . Erre ő , hogy téged ott hagytalak és akkor megkérdeztem ,hogy elköltözzek én is oda mondta, hogy azt ne . Utána mint egy rossz papagáj csak azt ismételgette a kérdéseimre , hogy nem tudom. De végül ki nyögte , hogy unalmas vagyok neki . Mondtam neki de dolgoznom kell meg egy idő után minden ember átlagossá válik mert meg ismered tehát szerintem olyan ember nincsen aki minden nap másik dolgot tud neki adni mondjuk 2 és fél éven át. Akkor kérdeztem tőle , hogy min kéne változtatni hogy ne legyek neki unalmas és erre papagáj üzem mód vagyis a nem tudom. Erre a végén ordibálva letette a telót és annyit írt fb-n, hogy nem akar velem beszélni. Aztán 2 órával később azt írta bocsánatot kér de nem tudja mit akar. Azt mondja érez irányomba szeretetet vagy szerelmet de nem tudja pontosan mit azt mondta fáj neki az , hogy bánt engem ezzel . Magyarán bűntudatot érez szerintem nem szeretetet. Meg most ki találta , hogy modell lesz és abból fog élni és jobban fog élni , mint velem mert a Palvin Barbi is milyen jól él belőle

2018. okt. 5. 12:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Sokszor van kapuzárási pánik, a nők életében is. Mindig akkor, amikor utoljára van lehetőség valami vágyott dolog megtételére. Pl. utoljára van esélye viszonzott szerelmet átélni, mert már rég feladta, de most itt van a lehetőség. Vagy utolsó esélye, hogy valakitől gyereke legyen, mert a mostani nem akar vagy ő nem akar a mostanitól, de nála ketyeg a biológiai óra (30-40 körül). Vagy utoljára van esélye lefeküdni egy igazán jó pasival, mert 40 felé tudja, hogy 5-10 év múlva a kutyának se fog kelleni. Vagy tudja, hogy most van esélye utoljára egy jobb kapcsolatra, mert kezd kiöregedni és ugyanígy pár év múlva már csak egy öregedő nő lesz a férfiak szemében.

Így hát igen, ha ő úgy érzi, hogy utolsó esélye külföldre menni, mert ha leköti magát itt, akkor már soha...szóval igen, szerintem lehet ez kapuzárás és sajnos az a tudat, hogy az életben soha többé nem tehetem, mindennél erősebb lehet:(

2018. okt. 5. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:
A végén ő fog szakítani veled, iszonyúan fogsz szenvedni pár hónapig - aztán szép lassan rádöbbensz, hogy jót tett veled, mert ha vele maradsz, nem lennél boldog.
2018. okt. 5. 13:10
 18/21 A kérdező kommentje:

Figyi a külföldi dologban én benne lennék tehát tanulok németül stb tehát azt velem tervezte és én szeretnék vele menni.

Az igazat meg vallva ő szeretne elmenni randizni másik srácokkal . Egy nagyon rossz ember adott neki tanácsot aki a feleségét kapcsolat közben hatszor engedte el , hogy megcsalja tehát én nem akarok egy ilyen hibába bele esni. MIvel azt mondta én család apának tökéletes lennék mivel nem iszok , narkozom stb de akkor is én nem akarok csak donor lenni vagy akire úgy tekint

2018. okt. 5. 13:38
 19/21 anonim ***** válasza:

kukázd a csajt, örülj, hogy megszabadulsz tőle

te komolyan egy olyan nő beteges agyszüleményein tipródsz, aki "randizni akar másokkal"?

gondolkozz már, öregem.

2018. dec. 18. 13:15
 20/21 anonim ***** válasza:
19 évest eljegyezni? Eléggé merész, és látható az eredménye.
2018. dec. 18. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!