Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összes pénzem elment. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összes pénzem elment. Mit mondjak a barátomnak?

Figyelt kérdés
2015-ben jöttünk össze, 1 évvel idősebb nálam. Ő nagyon szegény volt, viszont suli után bejött neki az élet. Havi 200ezret (sőt többet) kap kézhez!! Én most érettségiztem le. Tanfolyamra járok, 1 hete munkát keresek több kevesebb sikerrel. Szüleim helyzete átlagos, kajára, ruhára mindig kapok pénzt, illetve egy kis pluszt. Viszont mióta jól keres a barátom teljesen megváltozott. Megyünk valahova általában meghív. Viszont ez nekem ciki, mert nem a pénzére hajtok. Utána, hogy ne legyen kínos én is meghívom egy másik kajaldába. Na és így elfogyott az összes pénzem végül..(kb 30 000 Ft szülinapokból, ünnepekből) Azt vettem észre el is várja, hiába hív meg.. de egyenlőre a zsebpénzem nagy része csak rá ment el.. a munkahely keresés folyamatban.. dolgozni akarok..
2018. szept. 25. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Zala megyeben atlag kereset 130 000 es ott is megszakadsz

Szoval itt a 200 tenyleg eleg jo lenne...

2018. szept. 25. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

10: mert egy nő egyenrangú a férfival a párkapcsolatban. Mindenben egyenlő a férfi és a nő, mert régen csúnyán fogalmazva a nőnek kuss volt a neve mindenben.

Undorító dolog, no offense, én is elítélem, sosem beszélnék így nővel. De akkor nem kellett a nőnek ugyanannyi pénzt fizetnie a párkapcsolatokba!

Szeretnéd vissza ezt a rendszert?

2018. szept. 25. 22:21
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
#12. a keresetükkel arányosan fizethetnének ugyanannyit
2018. szept. 25. 22:37
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

12

A nők azt szeretnék hogy amikben eddig hátrányt szenvedtek azokban egyenlőek legyenek, ami dolgokban viszont régen (is) előnyeik voltak, azok az előnyök megmaradjanak XDDD

2018. szept. 25. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Miben volt előnyünk?
2018. szept. 26. 10:26
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellett veszélyes és/vagy fizikailag nagyon megterhelő munkákat végezniük.

"Először a nőket, gyerekeket mentsétek!"

A férfiak előbbre helyezik a nők biztonságát a sajátjukénál.

"Hölgyeké az elsőbbség."

A kismillió nőknek kedvező udvariassági szabály, amit a nők manapság néha elvárnak, néha lenézik azt a férfit aki még csinálja.

Nem kellett háborúba menni lövészárokban megdögleni.

2018. szept. 26. 10:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Először a nőket, gyerekeket mentsétek!"

Repülőgépen is azt szokták mondani, ha az oxigénmaszkok leereszkednek, akkor először magadra tedd fel őket.

"Hölgyeké az elsőbbség."

Bármilyen nyilvános helyre mentek, az étterembe is, a férfi lép be elsőként. Az más kérdés, hogy ezeket nem mindig szokták betartani. Vagy hol lenne az elsőbbség a hölgyeké, ahol gondot okoz ez bármiben is?

"Nem kellett háborúba menni lövészárokban megdögleni."

Régebben a férfiaknak kellett, manapság azonban nem kötelező, nincs kötelező sorkatonaság sem. Már vannak női katonák is, amire önként vállalkoznak.

"Nem kellett veszélyes és/vagy fizikailag nagyon megterhelő munkákat végezniük."

Miért ne kellett volna? Nem csak úri családok léteztek, ahol a nőknek nem kellett semmit dolgozni. A szegényebb, vagy földművelő, állattartó családoknál ugyanúgy a nő is dolgozott, részt vett az állatok körüli teendőkben, az aratási munkálatokban, ahogyan voltak gyári munkások is. Ez ma is így van.

2018. szept. 26. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Te azt kérdezted régen miben volt a nőknek előnye, ezért csak a régi dolgokról kezdtem beszélni, ezért ne keverd ide a jelent.

A repülős egy szar példa volt. Még egyszer mondom, a közösségekben a férfiak úgy vannak kondicionálva, hogy a saját testi épségük helyett először a gyerekek és a nők testi épségével foglalkozzanak.

Szórakozóhelyre a férfi megy be először, ami szintén egy udvariassági szabályból fakad a nővel szemben. De a százezer másikat miért nem mondod? Vagy hogy a férfi több pénzt költ a nőre, mint a nő a férfire.

A munkáknál az a lényeg, hogy a férfi és nő relációjában a férfi végzi a keményebb munkát, de ez nem azt jelenti hogy a nő nem végezhet kemény munkát.

Bányász, építőmunkás, ezekben mégsem tolonganak a nők és nincs is az ilyeneknek női megfelelője.

2018. szept. 26. 11:51
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Bizonyos szakmaban, mint pl a banyasz,a nok biologiai okokbol,konkretan a fizikai adottsagaik miatt nem tudnak dolgozni,ugyanakkor meg ma is altalanos jelenseg, hogy azonos vegzettseg,azonos munkakor eseten is a ferfiak tobbet keresnek.
2018. szept. 26. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Az nem előny, ha előre engednek. Én is előre engedek másokat, férfiakat is, akik meg vannak pakopva szatyrokkal vagy babakocsival. Ez egy normális emberi dolog.

Pláne, hogy sokszor csak azért is nyomják ezt, a logika ellen is. Pl. mikor bepasszíroznak a lift hátuljába udvariasságból, aztán udvariasságból nem szállnak ki, hogy kiengedjenek, hanem dörgölőzzünk össze.

Vagy egy társaságból egy férfi előre enged, aztán a fejem felett üvöltözve beszél a többi társával.

Nekem ebből előnyöm nem származott. És az ilyen nők, kölykök előre szabályt sem én hoztam, de nem is a nők - régen?

2018. szept. 27. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!