Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradhatna meg a kapcsolatunk? SOS

Figyelt kérdés
10 honapja vagyok egyutt a baratommal akit nagyon szeretek. Voltak hullamvolgyeink de mara mar korul belul megoldodtak a dolgok. Most egy ujabb melypontra kerult a kapcsolatunk es szeretnek segitseget kerni. Szoval O 4 evvel idosebb mint en es nekem O az elso szerelmem. Minden ami egy kapcsolatban megtortenhet vele volt eloszor ezert nagyon sok boldog elmeny es emlek kot hozza. Felig tavkapcsolat mivel 1 heten 2 napot talalkozunk mert o messze tanul az otthonatol es alberletben "lakik". Azt mondta megvaltoztam rossz iranyba amiota iskolavaltasom volt. Nagyon szeretem de az hogy ennyire keveset talalkozunk faj mert nem hallhatom a hangjat es nem erezhetem az oleleset stb. Az a kerdes hogy maradjunk egyutt vagy valjunk szet mert ez egyikunknek se kellemes. Lehet megtobbet valtozok rossz iranyba es nem szeretnem ot szomorunak latni mellettem. Kerlek segitsetek nem tudok milyen uton elindulni. Szerintetek mi lenne a helyes ut?

2018. szept. 24. 16:38
1 2
 11/16 1112 ***** válasza:
A szerelem mindent megold, mindent legyőz; ha elég erős, kitartó lenne, talán meg sem fordulna a fejetekben , hogy szakítsatok, de fogalmam sincs, talán ez még menthető. Hát akkor együtt gondoljátok át, miben változtál,pl most nem értem, abban változtál esetleg, hogy kevesebbet taliztok? Na és melyik az igazi éned? Az, akibe beleszeretett; az is az igazi volt, de most meg már ez az igazi, nem csak a környezeted váltja ki belőled, hanem már ez az alap? Amúgy egyébként ha már szóvá is tette, hogy megváltoztál, rossz irányba, akkor az már azt jelenti, hogy ez a mostani éned talán már nem tetszik neki, vagy nem annyira; vagy nem elégedett teljesen 100%ig fullra. Szóval nemtom. Próbáljátok átbeszélni, de nem sok jövőt jósolok így most jelen felvázolt felállás szerint a kapcsolatotoknak; lehet, hogy lesz másik, akivel utána fullra tökéletesek vagytok egymásnak; így is, hogy te pl megváltoztál.
2018. szept. 24. 17:23
 12/16 1112 ***** válasza:
*Amúgy pl azt nem tudom, hogy csak a környezeted hozza ki belőled a változást; és az új emberek közé idomultál, mert olyanra akartál változni, amilyenek ők, hogy mindenképpen befogadjanak; vagy alapból is ilyen lettél, alakultál, ami már nem tetszik neki. Mondjuk ha már pl előre láthatólag nem tűnik hosszútávúnak, hogy még 60 vagy több évet is lehúztok együtt, nem tűnik nektek a számotokra se reálisnak, akkor szívás van, akkor mindegy is, hogy milyen okból alakultál át, hogy az most tényleges változás volt, vagy csak egy álarc, hogy megfelelj nekik, és ami rajtad maradt , rajtad sikerült maradnia is ennek az álarcnak, még miokr a barátoddal találkozol is.
2018. szept. 24. 17:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolsonak! Szerintem az uj iskola valthatja ki belolem hiszen meg nincsenek nagyon barataim es ezert sokszor letort vagyok lehet ez valtja ki belolem de en se tudom mivel nem veszem eszre magamon.
2018. szept. 24. 17:26
 14/16 1112 ***** válasza:
*Jaaa, hogy te a maradáshoz kérsz segítséget; hát akkor beszéljétek meg a dolgokat; milyen lettél ami nem tetszik neki benned, és mitől lettél ilyen, mi nem tetszik már, mi változott meg a körülményekben, az emberek vannak rád ilyen hatással, vagy valami, vagy egyszerűen ilyenné fejlődtél, változtál, és így fogadjon el,stb.
2018. szept. 24. 17:27
 15/16 1112 ***** válasza:
*hogy már a régi énedre nem fogsz sose változni,még akkor se , ha már kikerülsz a mostani iskolai közegből, vagy de mégis, stb.
2018. szept. 24. 17:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon elgondolkodtato amit irtal utolso kommentelo. Sok eselyt latok erre eddig en nem gondoltam ra. Mindenki sokat segitett!
2018. szept. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!