Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent, ha a férfi azt mondja az elsó randi előtt, hogy sok vagy neki?

Figyelt kérdés

Társkereső kezdtem beszélgetni egy férfival, hamar közös hangot találtunk. Hobbim miatt (is) okosnak tartott, és nem hitte volna, hogy egy ilyen lánnyal találkozik a társkeresőn. A humor is csak űgy repkedett közöttünk, szóval minden működni látszott.

Már az első randit terveztük, amikor azt mondta fél, hogy túl sok vagyok neki.

Mi lehet egy férfi ezen szavai mögött?

2018. szept. 24. 10:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na, összeszedtem magam, és rákérdeztem.

Azt mondta, hogy az egyszerűbb emberekhez van szokva.

Szóval lehet, hogy tényleg kisebbségi komplexus. 😁

2018. szept. 25. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!