Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit Tehetnék Ha érzem a szülői nyomást a háttérben?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azon jár az eszem hogy vajon szüleim mit gondolnak barátnőmről. Ha valamit csinál akkor az jár a fejemben hogy szüleimnek vajon ez megfelel e ahogy az adott dolgot megcsinálta.

Sok segítséget kapunk tőlük. Az összeköltözés t is az ő segítségükkel tudtuk megvalósítani.

Barátnőm szegényebb családban nőtt fel, A szülei nem foglalkoztak vele annyit.

2018. szept. 20. 13:21
 1/6 próbálokkedveslenni ***** válasza:
36%
Nem inkább "beképzeled" ezt a nyomást? Tehát nincs is ott, csak te gondolod úgy?
2018. szept. 20. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mivel anyám kijelentette nekem hogy barátnőm buta, meg nem lesz önálló. Illetve van egy sejtése vele kapcsolatban de nem mondja el mi. Azt is mondta hogy ezekről nem kell tudni barátnőmnek
2018. szept. 20. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A leválás a gyerek, az elengedés a szülő témája.

Te függsz a szüleid véleményétől, aminek nagyon mélyen gyökerező okai vannak.

Ezt célszerű felismerned, ha tovább akarsz fejlődni.

Ha le tudsz válni a szüleidről, önállóvá válsz, a saját lábadon állva, és a méltóságodban tudsz lenni, akkor kezdődik majd el az új érési folyamat.

Nagyon sok gyerek szembekerül a szülői elvárásokkal, mikor öntudatra kezd ébredni, és önállósodik, ez természetes.Az, ahogyan ezt megéled csak rajtad múlik, függetlenül attól, hogy a szüleidnek tetszik-e, vagy sem.

A tudatosság a kulcs.

2018. szept. 20. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Költözz el abból a városból, ahol a szüleid laknak.

Én hasonló okokból 100 km-re menekültem otthonról a húszas éveim elején.

2018. szept. 20. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Majd rájössz, mikor ott állsz 40 évesen, és anyád a többedik kapcsolatod marja szét, mert "van egy sejtése".

Lófazs sejtése sincs a mamànak, csak nincs konkrét ellenérve a làny ellen. Majd ha te mész panaszkodni, akkor jön a tudtam meg a megmondtam.

2018. szept. 20. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a lány fejlődni és tanulni akar, akkor nincs gond. Illetve neked kell vele együtt élni, ha el tudod fogadni és boldogok vagytok, akkor ne érdekeljen a szüleid véleménye. Nem a szüleidnek kell a lánnyal élni. Ne engedd, hogy mindenkit elmarjanak tőled, mert egyedül fogsz maradni!
2018. szept. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!