Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Tehetnék Ha érzem a szülői nyomást a háttérben?
Folyamatosan azon jár az eszem hogy vajon szüleim mit gondolnak barátnőmről. Ha valamit csinál akkor az jár a fejemben hogy szüleimnek vajon ez megfelel e ahogy az adott dolgot megcsinálta.
Sok segítséget kapunk tőlük. Az összeköltözés t is az ő segítségükkel tudtuk megvalósítani.
Barátnőm szegényebb családban nőtt fel, A szülei nem foglalkoztak vele annyit.
A leválás a gyerek, az elengedés a szülő témája.
Te függsz a szüleid véleményétől, aminek nagyon mélyen gyökerező okai vannak.
Ezt célszerű felismerned, ha tovább akarsz fejlődni.
Ha le tudsz válni a szüleidről, önállóvá válsz, a saját lábadon állva, és a méltóságodban tudsz lenni, akkor kezdődik majd el az új érési folyamat.
Nagyon sok gyerek szembekerül a szülői elvárásokkal, mikor öntudatra kezd ébredni, és önállósodik, ez természetes.Az, ahogyan ezt megéled csak rajtad múlik, függetlenül attól, hogy a szüleidnek tetszik-e, vagy sem.
A tudatosság a kulcs.
Költözz el abból a városból, ahol a szüleid laknak.
Én hasonló okokból 100 km-re menekültem otthonról a húszas éveim elején.
Majd rájössz, mikor ott állsz 40 évesen, és anyád a többedik kapcsolatod marja szét, mert "van egy sejtése".
Lófazs sejtése sincs a mamànak, csak nincs konkrét ellenérve a làny ellen. Majd ha te mész panaszkodni, akkor jön a tudtam meg a megmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!