Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem válaszol az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem válaszol az üzeneteimre, pedig elérhető egész este. Érdemes így még keresnem?

Figyelt kérdés

Sosem szokott ilyet csinálni. Vagyis eddig nem fordult elő . Tudom, hogy reggel ért haza a munkából, tehát ma este otthon van. Minden nap szoktunk beszélni. Múlt héten találkoztunk. Most hétfőig minden rendben volt. Akkor én rontottam el. Fél éve nincs munkám,vagyis néha ismerősnél dolgozok alkalmanként. Úgy volt hogy most végre lesz egy bejelentett fix munkám. Csak sajnos ez is úgy alakult hogy mikor felhívtam az adott számot hogy érdeklődjek, azt mondták törölve lett az állás. A számtalan kudarc után azt hittem ez sikerülni fog, így nagyon el voltam keseredve. Neki írtam először de azt mondta hogy megint ilyen baromságon idegeskedek és majd lesz más. Lehet igaza van de én már teljesen kivagyok a számtalan sikertelen interjú miatt, de szerinte ez baromság. Nagyon összevesztünk aznap, elmondott mindennek,meg hogy nem igaz hogy én másról nem tudok írni. Kedden is írtam neki de folytatta ezt a viselkesést. Tegnap nem beszéltünk, mert éjszakás volt. Ma este 8-kor ismét kerestem, mert láttam netezik. De semmi válasz. Szerintetek szakítani fog velem vagy mit tegyek?

Tudom hülye voltam hogy sírtam az állás miatt de nagyon rossz napom volt, és támogatást vártam volna tőle, amit nem kaptam meg. De azóta bocsánatot kértem...

N

2018. szept. 14. 21:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10: Szeeintem ha 2 perc alatt lehetne munkát találni akkor már rég dolgoznék mert eddig sem volt büdös a munka. Egyetem mellett és után is dolgoztam mindig, ezért fura most a semmi. Illetve mint írtam alkalmi munkákra alkalmaznak de bejelentett ember sehova sem kell.

Gyárba meg egyelőre nem fogok menni 50 kg-s nőként. Kocsim nincs, és nem is lesz egy jó ideig, hogy több műszakba be tudjak járni. Kérlek, hadd döntsem már el hogy milyen munkakörben szeretnék dolgozni. Takarítónak már jelentkeztem mert azt is csinálnám csak hogy pénzem legyen, de azt a választ kaptam, hogy középkorú hölgyeket várnak. Illetve szeretnék szakmailag is fejlődni, ha már tanultam, nem is keveset, ne haragudj meg. Az ilyen jótanácsokkal meg már tele a hócipőm. Mindenki akkor okoskodjon ha benne lesz ebben a helyzetben. Ha meg tudsz olyan állásajánlatot ahova felvesznek 2 perc alatt, szívesen várom a javaslatod vagy az adott linket.

Többieknek köszönöm a válaszokat! Sok igazság van abban amit írtatok!! Tisztában vagyok vele. Az bánt, hogy így eltűnt. Ennél korrektebb lenne, ha megmondaná hogy hagyjam őt. Aludni sem tudok, pedig nem jellemző, hogy felkelnék hajnalban, de most a sírás kerülget, bár este még tartottam magam. Köszi a sok biztatást nektek, nagyon rendesek vagytok! Vannak itt még jó emberek!

2018. szept. 15. 03:28
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Írtam neked privátban, legalább válaszolhatnál rá.
2018. szept. 15. 04:44
 13/17 anonim ***** válasza:
57%->lehet, hogy epp bealudt, azert nem irt vissza... Illetve... A gyakorirol nem megy ertesites sehova sem, hogy level van, igy nem biztos, hogy latja...
2018. szept. 15. 07:31
 14/17 A kérdező kommentje:

57%-os válaszoló: A második leveledet most olvastam el. Az első kommentedet itt meg is köszöntem és reagáltam rá. Én nem pontoztalak le se téged se mást. De zöldeket sem nyomtam. Van nekem elég bajom,mint hogy még itt figyeljem, ki hány százalékon van. Privátban senkinek sem szoktam válaszolni, nincs kedvem csevegni, főleg személyes dolgokról amiket kérdeztél. Itt a kérdésem, aki tud az itt válaszoljon. Aki meg nem akar, az menjen tovább más kérdésre. A barátommal kapcsolatban vártam véleményeket. De a való életben is pont ezt unom, hogy kb arról be kell számolnom ismerősöknek hogy mikor voltam wc-n. Látom itt is ugyanez ment.

A baràtom azóta sem írt vissza. Pedig nem hiszem hogy tegnap este 8 óta nem volt a kezében a telefon, és nem látta, hogy írtam neki. Máskor meg ha dolga van, vagy épp nincs otthon akkor is megírja hogy bocsi most nem érek rá, később beszélünk vagy valami. Már minden eszembe jutott, hogy talán baj történt vele, vagy behívták estére is dolgozni. De végig fent volt facebookon, és a munkahelyén meg le kell adni a telefont. Így passz. :( Nem írtam neki azóta, de nagyon rosszul érzem magam. :( Vagyis sejtem, hogy vége van, csak akkor reagálna. Mekkora idióta voltam, hogy idegeskedtem a munka miatt. :(

2018. szept. 15. 09:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy idiota. Ha a barátod ehy önző s..gfej, ha erre igy reagált, akkor ez a kapcsolat amúgy sem húzta volna sokáig.
2018. szept. 15. 09:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Csak írtam neki most, hogy köszönöm hogy egy szót nem tud írni ha baja van. Egyből válaszolt erre,mégpedig azt hogy tegnap este 8-tól aludt, és egyébként sem érdeklik az én problémáim mert van neki elég baja.

Akkor biztos vak vagyok hogy elérhető volt végig. Plusz ha aludt is este, akkor most fél 2-ig se tudott válaszolni?

De engem érdekeljenek a problémái meg legyek megértő. Ha meg nekem bajom van akkor le vagyok szarva. Le is rázott ezután egyből.

Én biztos hogy nem fogom keresni ezek után. Nem akar ő velem lenni ez tisztán látszik. És azért sosem hisztiztem ha fáradt vagy alszik hamar. Miért tenném? Nem vagyok idióta. De ez az átlátszó kamuzás elég gyenge. Nekem is van elég bajom. Köszi mindenkinek!

2018. szept. 15. 13:34
 17/17 anonim válasza:
Így 6 év után valami fejlemény? Kíváncsi vagyok hogyan alakultak a dolgaid kedves kérdező
márc. 24. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!