Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítsak vele, a barátnőm miatt, vagy ez hülyeség? Lányok és Fiúk válaszát is várom. (Bővebben lent)
Volt régen egy fiú, aki nekem nagyon tetszett, de végül barátnőmmel jöttek össze. Nem volt valami hosszú kapcsolat. Nos én összejöttem a sráccal, hiszen, mint említettem, régen tetszett nekem. Nagyon szeretem, tehát nem akarok vele szakítani, de megígértem barátnőmnek, ha neki ez rosszul esik, én megteszem, hiszen a barátság fontosabb a pasiknál, nem? (annak ellenére, hogy imádom a barátom és nehéz is lenne). Hiszen a barátokra mindig számíthatunk, de ha szakítasz a barátoddal, akkor rá már nem, kivétel természetesen, ha jó marad a kapcsolat, ami átlagban igen ritka. Azért merült ez az egész egyáltalán fel bennem, hiszen, mikor elmondtam barátnőmnek, úgy tett (vagy igaz volt, nem tudom) mintha örülne, de mikor jön a barátom valahova, olyan más, olyan furcsa, mintha zavarná a jelenléte. Pedig barátnőmnek is van barátja, akit tudtommmal nagyon szeret.
Egy 17 éves győri lány
Szerintem csak egész egyszerűen zavarja, hogy nem csak az "övé" vagy.
Nálam is hasonló dolog van, mert a barátnőmnek barátja van és néha zavar, hogy előrébb helyezi az ő közös dolgaikat, mint a miénket,de tudom, hogy boldog és soha nem akarnám, hogy szakítsanak. Akkor nem lennék igaz barát. :)
attol még ti lehettek boldogok,szrj a barinodre..
mi a garancia h egy életre szol a barátságotok?
Köszönöm a válaszokat.
Nos, de, dehát barát, ha ő boldog, annak örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!