Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a másikat miért szivez és követ be más nőket instán?
Nekem van egy kedves ismerosom, aki allandoan szivecskeket kuld az insta sztorikra amiket kiteszek, eloben meg baratnojenek meg felesegenek hiv. Kozben meg van jegyese.
O egyszeruen csak kozvetlen, es szuksege van ilyesfajta interakciokra. A legkevesbe sem hiszem, hogy (1) csak velem csinalja ezt, (2) ettol kevesbe szereti a menyasszonyat.
Nehany embernek csak kell a nepszeruseg az instagramon es ezt igy a legegyszerubb elerni.
Elég kiábrándító. Sajnos nekem is borzasztóan elvette az eszem valaki, de akkor még nem tudtam, hogy ilyen ( szerencsére az n férfi simerőseim kb fent sincsenek ezen).
Nem fér bele. A kiábrándítónál meg nincs jobb szó rá.
Eleve "lenézem" picit azokat az embereket, akik a kirakatnak élnek vagy a kirakatot keresik, a kamu, így-úgy beállíttott meg mű, beállított képekkel... Valahol olyan szánalmas ez a szememben, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!