Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon agresszív. Akármilyen kis dolgon is felhúzza magát kiabál, megver, rugdos. Többször is lilára vert. Ha feljelenteném félek h megtalál és péppé zúz. Nagyon félek. Mit tehetek ellene h ne bántson? Ti mit tennétek?
Kérdező! Az ilyet úgy hagyd ott, hogy még csíkot is húzz magad után! Ez a nyomorék nem normális. És nem azért mert férfi, hanem mert Ő mint személy egy idióta, aggresszív állat. Én sem szeretem ha egy nő visszaszájal, de soha nem ütöttem meg egy páromat sem és nem is fogom. Nyilván én sem tűröm, hogy a nő megüssön. Azonnali szakítóok. Ennyi.
És olyan meg nincs, hogy megver, ha otthagyod! Ez micsoda?! Akkor irány a rendőrség, majd kap egy jó kis gumibotot a seggébe, aztán lenyugszik a francba. Idióta állat...
Biztos nagyon szereti a gyerekeit, ha az anyjukat előtte veri. Te is szépen megalapozod a gyermekeid jövendő párkapcsolatát...
Családsegítőkhöz talán tudsz fordulni. Minél előbb ki kell lépned ebből a kapcsolatból!!
Azt visszaterunk oda hogy a penz miatt nem hagyod el.
Hat igen.... Meglepo
Te nagyon önző vagy!
Miért hagyod, hogy a gyerekeid félelemben éljenek?
Jót tesz nekik, azt gondolod?
Az, hogy téged ver, nem jelenti azt, hogy a gyerekeknek nem árt ezzel.
Anyám ilyen környezetben nőtt fel, mai napig szorongó, pánikoló ember!
Ha nem lenne gyerek, a te dolgod, mit teszel, de így súlyos hibát követsz el!
Ha később már a gyerekeket is megüti, akkor sem teszel semmit?
Ahogy olvasom, amiket írsz, meg is érdemled.
Már a szülés előtt is egy bűnöző vadbarom volt, csak te azt hitted, hogy megváltozik.
Most is magyarázol, mennyire jó neked, hát maradj is vele.
Az egyetlen, amit tenned kell, hogy a hàrom szerencsétlen gyereket nevelőszülőkhöz adod, hogy ne ebben nőjenek fel. Te nem vagy anya.
Aztán boldogan veresd agyon magad ezzel a szuper, aranyfaxú legénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!