Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fél a párom kiejteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél a párom kiejteni az exe nevét?

Figyelt kérdés

Régen annyira ragaszkodott hozzá, hogy amikor elhagyta őt a csaj, akkor öngyilkos akart lenni. Azt mondta, hogy már elfelejtette, nem is tudja hogy utoljára mikor gondolt a múltra, de amikor egy közös ismerősünket a vezetéknevén szólít nekem, meg a barátainknak, mert úgy hívják, mint az exét, az fura. Szerintetek miért?

Ha az exem nevén hívnak valakit, eszembe sem jut, mert elvonatkoztatok, nem fáj kiejteni.

Mondjuk az ő sztorija elég csúnyán végződött, de ha már elmondása szerint rég elfelejtette, akkor miért nem ejti ki még? Másoknak kiejti a keresztnevüket, lehet csak a megszokás (bár nem közeli ismerős), de nem tudom.

Ti mit gondoltok?

2018. aug. 30. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Mert van akit nem nevezunk neven? Nem láttad a harry pottert?
2018. aug. 30. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt, hogy szegény pasi fél, hogy felrobbansz:DD

Szívesen kimondaná, de nem akar balhét:D

2018. aug. 30. 22:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindenki más kiejti. Amúgy nem értem a kérdést, nem láttam...
2018. aug. 30. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
2+ Az uram csinálja ezt az exem vezetéknevével. Már mondtam neki amikor rá szoktam ez miatt mordulni, hogy addig emlegeti, míg meg fog jelenni:DD
2018. aug. 30. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt már feltetted ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Világosan le lett írva, hogy azért, mert még mindig az exébe szerelmes, vele akar lenni, te meg egy pótlék vagy. Annyira szenved attól, hogy nincs vele a lány, hogy még a nevéhez is ilyen betegesen ragaszkodik.

De ha még 10x megkérdezed más-más formában, akkor is ugyanaz a válasz. Az exét szereti, téged nem.

2018. aug. 31. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez aztan de nagy problèma... Komolyan ezen hisztizel hogy nem mondja ki az exe nevet? Gondolom a kapcsolatba amugyse a neven szolitotta legtöbször... Bisztos ugy becézgette mint téged szokot.. és mikor téged is ugy becézget azt se neked mondja hanem kozbe az exere gondol.. mikor veled sexel ra gondol... te csak egy segéd eszköz vagy neki unalom potlo...
2018. aug. 31. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!