Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha tudomásotokra jutna, hogy a pasitokra ráhajtott egy kolleginája?
5 éves a kapcsolatunk, a nőnek is van kapcsolata. Nekem egy harmadik fél, akivel egy irodában dolgoznak, mondta el, hogy bejön neki a párom.
Hogyan lehet a nőt leállítani? A oárim nem ad neki jeleket, nem viszonozza a közeledését.
Én személy szerint valószínűleg sokkot kapnék ilyen helyzetben. Az egyetlen női kolléga a munkahelyén az édesanyja. :D
Amúgy nem értem, ha a párodat nem érdekli a csaj, akkor nem tökmindegy, hogy a csajnak bejön-e a párod vagy sem?
Akkor agodj ha azt hallod hogy a párod meghùzzta az iroda asztalon vagy a fènymásolon...
Add8g meg mit idegeskedsz rajta... Gondolom csorò párod éjjel nappal ezt hallgatja mondogasd csak neki majd belebeszéled
A páromnak egy szót nem szóltam róla, hogy tudok erről. Írtam, hogy egy harmadik féltől tudom. Ugyanettől a féltől tudom, hogy a párom nem vevő erre az egészre, és mindig tisztelettel, szeretettel beszél rólam.
Soha nem nyaggatnám olyan miatt, amiről nem tehet, vagy amiben nem bűnös!
De! Tegyétek a szívetekre a kezeteket! Titeket nem zavarna, ha a párotok minden reggel elindulna oda dolgozni, ahol valaki oda, meg vissza van érte?!
Csak mert engem ez nagyon zavar!
É szeretném, ha nem nekem kellene kellemetlenül éreznem magam, hanem annak a nőnek! Ezért szeretném a tudomására hozni, hogy tudom, hogy ráindult a pasimra.
SZívemre tettem a kezem és NEM, nem érdekel.
Ha téged igen, akkor magadban keresd a feszültség okát.
Elárulom, ha jó pasi a barátod, akkor a villamoson, boltban, liftben és máshol is vannak nők, akiknek tetszeni fog. Mindet kellemetlen helyzetbe akarod ezért hozni, vagy kinyírod? És szerinted ez normális viselkedés?
Okos módon is ki lehet fejezni, hogy mennyire lenézed a nőt és labdába sem rúghat melletted.
Beszéld meg a férjeddel, hogy elkíséred egy napon a munkahelyére vagy érte mész délután. Egyszer elég lesz. Bemész, mosolyogsz, kedves vagy, majd a pároddal flörtbe bonyolódtok és megcsókolod, átöleled, megsimogatod.
A nőcske összeroppan az idegtől úgy, hogy te semmit jogtalant nem tettél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!