Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz ha a barátnőtök elmenne más sráccal motorozni vagy autózni?

Figyelt kérdés
Van barátnőm 3 hete és hát sok fiú barátja van. Az elején még eléggé féltékeny voltam de kezdek hozzászokni hogy ez normális. Viszont multkor az utcán megálított egy motoros srácot hogy el e viszi egy körre? Felült és elmentek. Persze a srác ismeretlen volt neki, csak én ismertem. Szintén van egy fiú barátja aki szokta vinni autóval. Nem mondom hogy örülök neki de azt sem hogy túl féltékeny vagyok. Valamennyire bízom mát benne. Nekem sajnos nincs autóm se motorom így nem tudom ezt az élvezetet nyújtani neki :/ ti aggódnátok ha ilyet csinálna a barátnőtök?
2018. aug. 29. 07:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De most akkor tiltsam be hogy legyenek barátai?
2018. aug. 29. 10:07
 12/20 A kérdező kommentje:
5. Szerintem az nem az én kérdésem volt
2018. aug. 29. 10:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csalna meg. Ha meg akarna csalni akkor nem 5 percre ment volna el vele. Meg akkor nem velem töltötte volna az egész estét. Egyébként egy gyönyörű csajról van szó, sok udvarlója van és több sráccal beszélget. Van hogy úgy beszélget sráccal hogy kihangosítja a telefont mellettem, szóval nem rejt semmit előlem, talán.
2018. aug. 29. 10:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Marhára megaluvó vagy haver. Ne legyél már papucs, állj a sarkadra és légy férfi.

Vagy megengeded neki hogy ilyeneket csináljon és akkor nincsenek kétségeid, nem irogatsz ki kérdéseket. Vagy kerek perec megtiltod (de azt úgsem tudod mert nem fog megváltozni a kedvedért).

Ha zavar megmondod neki, ha tovább csinálja akkor szakítasz vele.

Vagy csak dugod a nőt és leszarod hogy mit művel mással.

2018. aug. 29. 10:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Legközelebb ha ilyet csinál megmondom neki.
2018. aug. 29. 10:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Azzal elmarod magad mellől. Javaslom hogy qrogasd amíg lehet!
2018. aug. 29. 12:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Azzal marom el ha hisztizek hogy más fiúkkal is találkozgat?
2018. aug. 29. 13:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Na jó amióta együtt vagyunk nem megy el találkozni velük, előttem rázza le őket és megy velem. De a motorokba tényleg bele van bolondulva. Ha szépen megkérem és mondom hogy zavar abba fogja hagyni ezt szerintem
2018. aug. 29. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nőként mondom azt, hogy nagyon gáz amit csinál. Tök mind1 milyen haverod az a gyerek, számára akkor is egy idegen, akinek csak úgy felült a motorjára, és otthagyott téged. Én ilyen sértést nem nyelnék le. Szerintem se tervezz vele hosszú távra, mivel ahogy te mondtad, nem tudsz neki olyan élvezetet nyújtani, mintha lenne motorod vagy autód. Én azt mondanám, hogy dugjad amíg lehet, de ne vedd komolyan egyáltalán. Azt mindenesetre megnézném, hogy milyen idegbeteg lenne, ha te mennél el autózni idegen lányokkal :)
2018. aug. 29. 13:51
 20/20 A kérdező kommentje:
Na igen az is egy opció hogy visszaadom neki.. Nekem is vannak lány barátaim, felhívom azt megbeszélek vele talit
2018. aug. 29. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!