Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Sziasztok!
Még nem mondtam el a problémámat a nagyközönségnek, úgy gondoltam itt az ideje. Igyekszek rövid lenni.
Négy évvel ezelőtt összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Minden meglepően jól ment, felfele ívelt a kapcsolati pályánk.
Aztán egyszer, teljesen jó szándékból, megkérdeztem tőle, hogy bevette-e a fogamzásgátlót (sűrű napunk volt és emlékeztetni akartam rá biztos ami boztos alapon).
Ekkor vágta hozzám a következőt: Képzeld el bevettem...de egyszer Istenemre mondom kitolok veled egyszer nem veszem be. Na ez kb nálam úgy hatott, hogy nem aprózzuk öcsém tartóoszlopjainal robbantsuk le a Bizalom tornyot. Innentől kezdve zuhantunk a kapcsolatban mint öngyilkosjelölt a 10.ről. Konkrétan...nem mertem vele aktust létesíteni (iiigen tudom gáz).
Ez történt úgy 2-3. év tájékán. Elég nehezen tudtam magamban visszaépíteni a tornyot(1 év), de végül sikerült valamennyire és hát történt ami egy normáls kapcsolatban kell. Csak a hölgyemény az együttlét UTÁN közölte, hogy amúgy 2-3 szem tabit kihagytam (elvileg véletlnül...mondani sokmindent lehet).
Azóta a kapcsolat konkrétan széthullott, húzzuk mint a rétes tésztát, szenvedünk, kínlódunk, bizalomnak annyi.
Érdekelne a véleményetek az egészről. Jöhet hideg/meleg, én vagyok túl érzékeny, vagy leginkább ő volt a hibás? Már az első beszólásnál menekülnöm kellett volna?
Köszönöm szépen.
Bár nő vagyok és maximálisan elítélem a barátnőd játszmázását éppúgy, mint a te már-már paranoiás félelmedet, amit lehetne tenni:
- gondoskodj te magad megbízhatóan a fogamzásgátlásról, így oktalan a hisztizek
- óvodás színvonal helyett (bizalomvár?! Atyaég) normálisan leülni és őszintén megbeszélni, hogy a ti kapcsolatotokba kell-e, lehet-e gyerek vagy nem. Fel kell vállalni (már 4 éve fel kellett volna!) hogy ki hogy áll a gyerekkérdéshez, valamint annak fényében, hogy sajnos minden fogamzàsgátló módszernek vannak hibahatárai- igen, két felnőtt ember arról is tud beszéln, hogy mi történik akkor, ha ez akár önhibájukon kívül bekövetkezik.
- ebben a kérdésben (sem) mindegy, mennyi idősek vagytok...
- bárkinek változhat a véleménye gyerekkérdésben is- pro és kontra is. De nem az a megoldás, hogy “elfelejtjük” bevenni a fogamzásgátlót (értelmes tanult nő ugye tisztában van azzal, hogy ennek így milyen magzatkárosító hatása van és a vágyott “babucikát” nem így “szerezzük meg”), de ugyanígy az sem normális és “ágyúval verébre” hozzáállás, amit te művelsz kérdező, hogy redukálod a szorongásod miatt a szexuális életeteket.
Ez nekem tiniszínvonal...
Valószínűleg két dolog volt a probléma. Az egyik a korkülönbség, a nő nyilvánvalóan már nem riadt volna vissza a gyerekvállalástól, míg te igen. Ez semmi másból nem fakad csak az életkori különbségből. Ezt is számításba kell venni ha komoly kapcsolatot akarsz létesíteni nálad idősebb nővel.
A másik pedig a kommunikáció. Ha az első esetnél leültök és felnőttek módjára átbeszélitek ezt az egész szituációt akkor letisztázódott volna minden, ilyen egyszerűen.
Szerintem csúnya dolog amit a nő csinál. Egyrészt tényleg bizalomromboló az egész, másrészt pedig a nő már 35 éves, valószínűleg gyerekre vágyik, ha pedig előjön nála a pánikolós időszak, simán nem veszi be a tablettákat.
Ha nem akarsz gyereket, húzz fel óvszert, az a biztos, vagy pedig keres egy korban hozzádvaló nőt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!