Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tinderezik! Sot beszélt is tobb nővel onnan rajtakaptam; olyan képeket talaltam ami szexuális jellegű! Azonnal ott hagytam; pedig szeretem. Jol döntöttem?
A 3-as válasz nagyon tetszik, mert nagyon igaz. Nálam is egész más fért bele 1 év után nulla gyerekkel, mint 10 év után 1 gyerekkel.
Én is mentem fel társkeresőre, amikor nagyon mélyponton voltunk az első időszakban. De azért kissé súlyosabb okom volt rá, mint a te pasidnak. Egyrészt nem vállalt fel egy közösségben, elengedte a kezem előttük, került engem, inkább ült más lány mellé, ez teljesen tönkretett. Összeköltözés után meg szó szerint levegőnek nézett. Képes volt rá, hogy egész nap nem láttuk egymást, alig várta, hogy belapátolja a vacsorát, meg se várta, hogy én végezzek, már ment is külön szobába gépezni. Hónapokon át, igazából közel 1 éven át totális gépfüggő volt. Na akkor betelt a pohár és felregisztráltam valahova, de hamar meg is untam.
Azért a ti problémátok ennél jóval kisebb, mégis társkeresőzésbe menekül...Nem jó jel a továbbiakra. Lehet, hogy én is szakítottam volna. Főleg az elején, az ilyesmi nagyon nem fért volna bele. Ma már inkább leültetném és megkérdezném, mi a baj. Én is kavartam már mással, ő se úgy reagálta le, hogy kihajított az életéből, hanem megpróbálta megbeszélni. Mondjuk mindig tisztában volt vele, hogy én olyan könnyen nem jutok el oda, hogy ilyesmit csináljak, és mivel tudta, hogy nagyon durva érzelmi elhanyagolás áll az egész mögött, megpróbált javítani. De az elején ez nem fért volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!