Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kapcsolatom. Nagyon jol kijovok a fiuval es meg is kerte a kezem. De most mit tegyek?
Kedves előttem szóló! szerintem márpedig nem az idóták esküsznek néhány előző év együttélés nélkül. Igenis szép dolog az hogy valaki esküdik és utána élnek együtt...másdolog hamarkodottan férjhez menni, vagy érdekből, na az idiótaság, de igy nem az. Amiért neked esetleg keserű tapasztalataid vannak, vagy nem bizol annyira meg a párodban, hogy merj hűséget esküdni 10 (!) év együttélés nélkül, akkor nagyon sajnálom, de nem mindenki idóta aki nem igy gondolja.
A KÉRDEZŐNEK MEG: hasonló cióben járok, fogom a kezedet...most irtam ki kérdést, ha gondolod olvasd el, a történetemet, egészen sorstársak vagyunk : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
nemtudom igazából mi segitene, én kicsit már úgy érzem ennek lassan elmegy a varázsa ha nincs bizalom. Remélem Nektek sikerül rendezni, üdv
Második válaszoló, te aztán osztod a hasznos tanácsokat :/
Úgyvan, hirtelen fellángolásból menjen hozzá mindenki mindenkihez, így jönnek létre a szar házasságok. Egy iskolás kislány naív kérdéséről tárgyalunk éppen, akinek még a helyesírás sem megy. Nem tudom hogy lehet megkövezni azért, mert nem hiszek abban, hogy a kérdező egy nyugodt, felelősségteljes nő és nem egy fellángolt kislány.
A párkapcsolatotokban talán még azt sem tudjátok, hogy működik e a bizalom, az őszinteség, a szex, az együttélés. Óriási hiba lenne azt hinni, hogy a mesébe illő "igaz szerelem első látásra és mindhalálig" dolog talált meg titeket.
Én a második válaszolóval értek egyet. Az az idióta, aki nem tudja 10 év együttélés nélkül eldönteni, hogy akar-e a másikkal házasságot kötni! A vicc csak az, hogy a 2. válaszoló még ki is emelte, hogy az elhamarkodott döntéseket természetesen elítéli. De tudod, az elhamarkodott döntés és az élettársi kapcsolat nélküli házasság igencsak más tészta!!
A kérdezőnek meg azt mondanám: mivel fiatal vagy még, az idő mindent megold. Az, hogy igent mondtál neki, nem kötelez semmire.. 1-2 év jegyesség alatt még simán van időd átgondolni, hogy egész életedre ezt a fiút akarod-e választani.
Újabb felszólaló vok az együttélés-nélküli oldalon!
nem hirtelen fellángolásból kel megházasodni, de sztem ehhez nem kell együttélés. ha elég ideig járnak együtt...
hol a bizalom? csak akk mered bevállalnia házasságot ha a másikat már eléggé "kipróbáltad"?
bocs az off-ért
Ha nincs bizalom akkor temetheted a fenébe az egész kapcsolatot...ja és nem kell itélkezni, nem azt mondtam, hogy elhamarkodottan kell házasodani, hanem azt hogy bizalommal, ésszel, a megfelelő emberrel, és nem feltétlenül 10 év után...szerintem Te vagy az aki a "hasznos" tanácsaidat osztogatod...
amúgy meg egy "kisiskolás l
nyban is fogalamzódhatnak meg ilyen kérdések. Üdv a második válaszoló:) kérdező meg fel a fejjel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!