Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy mindíg csak barátság lesz a vége?
Mert a lányok bizonyos életkor alatt nem tudják eldönteni EGYÁLTALÁN hogy mit akarnak.
Néha bizonyos életkor felett sem.
Bocs,hogy ezt mondom,de a csajok akkor tekintenek rád párként ha egy utolsó tapló paraszt vagy velük.Ha kedves és megértő vagy akkor csak a barátot látják benned.Ez így van sajnos.Én sem értem pedig 6 év előnyben vagyok hozzád képest.Ja!!!és a korombeli lányok is ilyenek...
21/F
velem is igy volt 2x elegem van!!!!
14F
Kisemberek, tudnotok kell, hogy a nők nem a kedves fiúkra buknak, hanem a bunkó zacsikra. :) Ha kedves vagy és mindig meghallgatod, megpróbálod megérteni, te leszel a kis lelki kuka, amibe gyöngéd női lelke minden taknyát beledobálhatja. :) Persze ez ellen az összes példány tiltakozik, de csak mert annyira kusza az érzelmi világuk, hogy még a saját érzéseiket sem képesek végiggondolni.
Szóval csak bunkón, közönyösen, mint a doktorháusz. Szerintetek miért olyan szimpatikus figura? Hát mert bunkó, mint a kő. :)
Csak hajrá.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!