Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányomnak megengedtem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányomnak megengedtem, hogy együtt aludjanak, rosszul döntöttem? Több lent:

Figyelt kérdés
Úgy gondolom jó viszonyban vagyok alányommal, 16 éves múlt. Van egy barátja, aki nem Pesten lakik, ezért megkértek hagy aludjanak együtt. megbízom a gyermekemben, elbeszélgettem vele minden fontos dologról, amiről úgy gondoltam, hogy ebben a helyzetben lényeges. de most nem tudom, lehet rosszul döntöttem , nem szeretném ha baj lenne ebből. ne oltsatok le, de úgy gondolom, ha le akarnak feküdni akkor ahoz nem kell éjszakának lenni, bármikor megtörténhet a dolog.szerintetek?
2010. jún. 21. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Jól döntöttél. Bár annak idején az én anyám lett volna, ilyen józan, megértő. Nem tudtunk őszinték lenni egymással.

Sok baj származott belőle. Egyre csökönyösebb és meggondolatlanabb lettem. Sok mindent "csak azért is" cselekedtem, amit utólag nagyon megbántam.

Gratulálok a lányodnak az anyjához!

2010. jún. 21. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg rendesek vagytok. Én nem felejtem el, hogy voltam 16, és próbálok az ő fejével látni kicsit, mert ha tiltom dolgoktól, az annál kihívóbb szerintem a számára. nálunk csak egy valami van, amire azt mondtam, hogy fejét veszem, az a drog. tudok róla, hogy kipróbálta már a cigit, de szerencsére nem szokott rá, tudok róla, hogy volt már olyan buliban ahol ő is ivott, ( nem hányásig )de ezeken én is átestem, neki is meg kell tapasztalnia nem? és tudom hogy inni sem iszik, mert mondják a barátai is....
2010. jún. 21. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen jól látod a dolgot és szerintem helyesen cselekedtél, hogy megengedted. Ha szeretik egymást, és akarják, előbb utóbb úgyis megteszik, vagy otthon, vagy máshol, vagy nappal, vagy éjjel.
2010. jún. 21. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

egy együtt alvásból semmi baj nem lesz...egy hét múlva én sátorban fogok együtt aludni a barátommal...és nem hiszem h AZ lenne a vége...mert én nem akarom:)

14Ł

2010. jún. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!