Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex után nem akar csókolózni velem a pasim?
Normális, nem normális. Ki döntheti el?
A lényeg, hogy neki nem jön be, tartsd tiszteletben.
Csókolózz vele előtte... valamint kérdezz rá, hogy a fogmosás változtatna -e ezen...
ma 05:47
." Nem én ragaszkodom a cumihoz"
Ő ragaszkodik hozzá, te teljesited, vagy is egy szexuális szolgáltatást nyújtó személy vagy.
Ahol szeretet, szerelem van, nem elvárások alapján működik a szeretkezés.
Hogy várhatnak el a férfiak olyat a nőtől, amitől ők undorodnak? Azért ez röhejes. Ő elégítsen ki titeket, de hogy megcsókolni fuuuj? :D
Meg sem érdemlitek az orált.
Kérdező, nem kell kielégíteni őt, nem jár neki alanyi jogon, ha ennyit sem tud utána megtenni, hogy megcsókoljon. Pláne órák után...
Én egyszerűen megoldanám, akkor nem lenne orál. Nehogymár tőlem elvárjon olyan dolgot, amitől ő maga undorodik :D
Neki az ondó az fúúúúj, undii, de én meg nyeljem le? Nem így működik a világ.
Hálistennek nálunk nem okoznak problémát a szex közben fellépő testnedvek, túljutottunk az ilyen finnyáskodáson...
Mert idióta.
Arra jó vagy neki, hogy leszopd, de mintha fertőzne a farka... vagy mi? :D
"Ő ragaszkodik hozzá, te teljesited, vagy is egy szexuális szolgáltatást nyújtó személy vagy.
Ahol szeretet, szerelem van, nem elvárások alapján működik a szeretkezés."
Nem, ő szereti a cumit (nem kényszerít rá, nem támaszt elvárásokat), én pedig őt szeretem, ezért csinálom neki. Ha nem szeretné a szopást, nem erőltetném hogy én jól megorálisszexelem. De ha már én lecummantom, ami neki jóleső érzés, akkor utána csókoljon meg, ha csókolózni akarok. Nem szexuális szolgáltatást nyújtok, atyaég :D Nevetséges vagy.
Aki meg a saját tesnedvétől undorodik, annak saját magával van valami problémája, mert nem igazán normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!