Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orális szex után nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex után nem akar csókolózni velem a pasim?

Figyelt kérdés
Normális? Fel óra múlva se.
2018. aug. 21. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
hagyjátok az orálisat a végefelé vagy teljesen hagyjátok ki.
2018. aug. 21. 21:30
 12/20 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2018. aug. 21. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Engem se csókolgasson egy nő sem ge..cis szájjal. Innen már egy lépés lenne, hogy én cum,izom le a szomszédot.
2018. aug. 21. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Normális, nem normális. Ki döntheti el?

A lényeg, hogy neki nem jön be, tartsd tiszteletben.

Csókolózz vele előtte... valamint kérdezz rá, hogy a fogmosás változtatna -e ezen...

2018. aug. 21. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne normális. Ha szopás után nem csókolna meg, nem szopnám le. Nem én ragaszkodom a cumihoz. Szerencsére a barátom nem csinál ebből problémát, persze én sem.
2018. aug. 22. 05:47
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

ma 05:47

." Nem én ragaszkodom a cumihoz"

Ő ragaszkodik hozzá, te teljesited, vagy is egy szexuális szolgáltatást nyújtó személy vagy.

Ahol szeretet, szerelem van, nem elvárások alapján működik a szeretkezés.

2018. aug. 22. 08:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy várhatnak el a férfiak olyat a nőtől, amitől ők undorodnak? Azért ez röhejes. Ő elégítsen ki titeket, de hogy megcsókolni fuuuj? :D

Meg sem érdemlitek az orált.

Kérdező, nem kell kielégíteni őt, nem jár neki alanyi jogon, ha ennyit sem tud utána megtenni, hogy megcsókoljon. Pláne órák után...

2018. aug. 22. 08:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen megoldanám, akkor nem lenne orál. Nehogymár tőlem elvárjon olyan dolgot, amitől ő maga undorodik :D

Neki az ondó az fúúúúj, undii, de én meg nyeljem le? Nem így működik a világ.

Hálistennek nálunk nem okoznak problémát a szex közben fellépő testnedvek, túljutottunk az ilyen finnyáskodáson...

2018. aug. 22. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert idióta.

Arra jó vagy neki, hogy leszopd, de mintha fertőzne a farka... vagy mi? :D

2018. aug. 22. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:

"Ő ragaszkodik hozzá, te teljesited, vagy is egy szexuális szolgáltatást nyújtó személy vagy.

Ahol szeretet, szerelem van, nem elvárások alapján működik a szeretkezés."

Nem, ő szereti a cumit (nem kényszerít rá, nem támaszt elvárásokat), én pedig őt szeretem, ezért csinálom neki. Ha nem szeretné a szopást, nem erőltetném hogy én jól megorálisszexelem. De ha már én lecummantom, ami neki jóleső érzés, akkor utána csókoljon meg, ha csókolózni akarok. Nem szexuális szolgáltatást nyújtok, atyaég :D Nevetséges vagy.

Aki meg a saját tesnedvétől undorodik, annak saját magával van valami problémája, mert nem igazán normális.

2018. aug. 24. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!