Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom külföldre szeretne költözni, én viszont nem. Ez a kapcsolatunk vége?
Már hetek óta ezen áll a bál, mivel ő Angliába szeretne költözni, én viszont nem. Én itthon is nagyon jól érzem magam, szerencsére nagyon jól is keresek/keresünk, de Ő ennek ellenére menni akar. Mit tegyek?
Én 28 éves nő vagyok, a párom 30 éves férfi.
12-es válaszoló. Kettőnk között ki a retardált állat? Én csak megkértem valamire, maga pedig így reagált. Elfogadom én a tanácsokat, csak nem trollkodás formájában.
15-ös válaszoló: Én nagyon is furcsállom, hogy ilyen hirtelen jött az ötlete, eddig sosem esett erről szó, mivel minden rendben van itthon is. Kezdem azt hinni, hogy valami más van a háttérben...
Hagy menjen, és szakítsatok.
Akkor szoktak kimenni, ha itthon rossz a meló, és keveset keresnek.
De itt ez nem áll fent.
Kint akarsz sza...rabb melót végezni, mikor itt jó munkahelyed van, jó fizetéssel?
Eszedbe ne jusson!
Ha a pàrod ilyen hülye, akkor menjen.
Hasonló helyzetben nálunk nem ment a bál. Megmondtam, hogy ha állást kapok Svájcban (olyan 70% volt rá az esély), elfogadom, ha jön jön, ha nem, akkor szakítok.
Nem jött, én költöztem, és aztán lassan két éve élek együtt egy remek nővel, akinek nem volt akadály a külföldi élet, meg szakmája is van, amiben tud dolgozni itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!