Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanád el a jövendőbeli barátnődnek, hogy az első csókom az 12 évesen egy másik fiúval történt?
Figyelt kérdés
12 voltam, és az új gyerek aki az iskolába jött, hosszu haju kék szemü, szőke fiú volt, és én még totál gyerek voltam. eléggé kevés barátja volt, pont emiatt, de én összebarátkoztam vele, és egyszer felhoztam hogy próbáljuk ki milyen csókolózni, és hát megtörtént, és utána többször is csináltuk, amíg én másik év kezdetén át nem mentem másik iskolába. szeretném ezt elmondani ennek a lánynak, mert úgy érzem, hogy mivel ő is elmesélte első élményeit, így nekem is őszintének kéne lennem vele. ti hogyan reagálnátok erre? mert félek hogy nehogy emiatt megváltozzon rólam a véleménye. szerintetek hogyan meséljem ezt el neki?2010. jún. 21. 04:24
11/14 anonim válasza:
Ezt lányok is ugyanúgy megcsinálják kiskorukban(tudod mikor elválaszthatatlan barátnők), mikor nem akarnak pasizni, de ki akarják próbálni, hát ott a legjobb barátnő. Nyugodtan elmondhatod szerintem is.
12/14 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. Sok kislány 9-11 évesen szabályosan smárol egymással. Utána meg fiúznak.
Mondd el nyugodtan. A lánynak imponálni fog az őszinteséged.
13/14 anonim válasza:
Hááát én azért nem lennék benne olyan biztos, hogy a lány nem akadna ki. Mondjuk ha egy jobbikos Kárpátia-fan lánnyal jöttél össze, az vszeg ne fogja a sztorit értékelni. :D Én toleráns vagyok a melegekkel szemben - de ha belegondolok, hogy a barátom előállna egy ilyen sztorival - sosem lennék utána teljesen nyugodt, az az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!