Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi kötéssel próbálkoznátok?
Én is és az illető is kapcsolatban van,de egyikünknek sem müködik már olyan jól a kapcsolata.
Viszont szimpatizálunk egymással.
Ö sem és én sem merünk kezdeményezni.
Nem. Nem győztem szakítani magamon, meg még máson mikor számtalanszor ilyet csináltak velünk a háttérből némelyek.
Más részt meg teljesen felesleges, mert aki egyszer is rájött ilyen dologra, az maximum 6 hét alatt kiderül, és ismét szakítja. Te pedig pár száz ezret befeccöltél, és az megy a kukába.
*Te pedig pár száz ezret befeccöltél, és az megy a kukába.
Te pedig várod a "csodát" ami a másiknak valóban az akit te próbáltál kötni, neked meg marad a várakozás, és nem történik semmi.
Ugye nem te vagy, aki korábban vagy tíz kérdést feltett erről?
Amúgy a válasz nem.
3 Mert te csinálod, ugyi:D Gondoltam:D
Akkor meg várakozz, ha ennyi időd van, csak aztán ne csodálkozz:D
5+
Hogy állsz a pánikbetegséggel, depresszíóval, és az alkohollal?
Sikerült kivánszorognod belőle már? vagy még mindig küzdesz vele?
Nem volt még ezzel kapcsolatban feltett kérdésem és nem én csinálom,hanem egy kedves ismerősöm,aki hivatalosan is jós.
Utolsó válaszoló,összetévesztessz valakivek
Nem hiszek benne, de ha működne és ha ingyen csinálnák, akkor se próbálkoznék vele.
Nekem az kell, hogy akit szeretek, önként akarjon engem. Nem tudnék boldog lenni olyannal, aki nem önmagától és önmagamért szeret. Kb. olyan, mintha pénzért vásárolnám meg a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!