Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megromlott a kapcsolatunk a ferjemmel. De megis felek kilepni a hazassagbol. Van valakinek hasonlo tapasztalata?
Mindig voltak kisebb-nagyobb problemaink, de tudtuk rendezni oket. A kislanyunk szuletese utani viselkedese miatt nagyon kiabrandultam (nehezere esett lemondani az addigi kenyelmerol). Parterapiara mentunk az unszolasomra, de nem csinalta vegig, mondvan, hogy elfoglalt. Beszelgetni nem tudunk, nem szeret. Mindent megprobaltam. De szerinte igy jo, neki nincs semmi baja a kapcsolatunkkal.
A kislanyunk 2 eves, nem akarom, hogy csonka csaladban nojjon fel, de nem birok igy elni.
Hozott valaki hasonlo dontest? Szivesen meghallgatnam, hogy latja utolag.
Ha nem lenne a kislanyommar leptem volna. De o olyan, hogy egy ilyem dradztikus lepesnel 'eszhez ter' es teper. Ezert biztos akarok lenni a dolgomban. Es a kislanyomat se kitenni felesleges huzavonanak.
Utolso: minden felnott lepesnel nehezen vette a kanyart. Osszekoltozes, hazassag, most a gyerek. Pedig akarta mindet, de ami azzal jart felelosseg az spkszor nehezere esett. 2 babat elvesztettunk korabban, 4 evig kuzdottunk a kislanyunkert.
Csak szerettem volna orulni, vegre boldognak lenni mikor megszuletett. De akkor is a hisztik arnyekoltak be azt az idoszakot. (Miert kell felkelni, miert kell babacuccokat beszerezni, o az aktualis kedve, erzese szerint szeret elni.)
Ez mara sokat javult, de nem az ogazi es nem tudtam megbocsatani. Ezert mentunk terapiara, de abban nem volt partner. Kettesben sem akar
Sajnalom... En nem felek, hogy egyedul maradnek, es fenn tudnam magamat tartani anyagilag, de szeretem ot es felek is a valtozastol. De igy elni nem akarok...
Nalatok mi okozta az eltavolodast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!