Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megromlott a kapcsolatunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromlott a kapcsolatunk a ferjemmel. De megis felek kilepni a hazassagbol. Van valakinek hasonlo tapasztalata?

Figyelt kérdés

Mindig voltak kisebb-nagyobb problemaink, de tudtuk rendezni oket. A kislanyunk szuletese utani viselkedese miatt nagyon kiabrandultam (nehezere esett lemondani az addigi kenyelmerol). Parterapiara mentunk az unszolasomra, de nem csinalta vegig, mondvan, hogy elfoglalt. Beszelgetni nem tudunk, nem szeret. Mindent megprobaltam. De szerinte igy jo, neki nincs semmi baja a kapcsolatunkkal.

A kislanyunk 2 eves, nem akarom, hogy csonka csaladban nojjon fel, de nem birok igy elni.

Hozott valaki hasonlo dontest? Szivesen meghallgatnam, hogy latja utolag.

2018. aug. 17. 21:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne a kislanyommar leptem volna. De o olyan, hogy egy ilyem dradztikus lepesnel 'eszhez ter' es teper. Ezert biztos akarok lenni a dolgomban. Es a kislanyomat se kitenni felesleges huzavonanak.

Utolso: minden felnott lepesnel nehezen vette a kanyart. Osszekoltozes, hazassag, most a gyerek. Pedig akarta mindet, de ami azzal jart felelosseg az spkszor nehezere esett. 2 babat elvesztettunk korabban, 4 evig kuzdottunk a kislanyunkert.

Csak szerettem volna orulni, vegre boldognak lenni mikor megszuletett. De akkor is a hisztik arnyekoltak be azt az idoszakot. (Miert kell felkelni, miert kell babacuccokat beszerezni, o az aktualis kedve, erzese szerint szeret elni.)

Ez mara sokat javult, de nem az ogazi es nem tudtam megbocsatani. Ezert mentunk terapiara, de abban nem volt partner. Kettesben sem akar

2018. aug. 18. 11:06
 12/15 A kérdező kommentje:
semmit megbeszelni. Tegyem rendbe magamban, ennyi. Es igy nagyom eltavolodtam tole...
2018. aug. 18. 11:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Van. Mi még próbálkozunk, mert a gyereket imádjuk. Félek kilépni, mert azt gondolom, egyedül fogok maradni és mert nem tudnék anyagilag fenntartani egy házat és a gyerekről is gondoskodni. Szerintem nálunk ő fogja kimondani a végső döntést.
2018. aug. 18. 22:09
 14/15 A kérdező kommentje:

Sajnalom... En nem felek, hogy egyedul maradnek, es fenn tudnam magamat tartani anyagilag, de szeretem ot es felek is a valtozastol. De igy elni nem akarok...

Nalatok mi okozta az eltavolodast?

2018. aug. 19. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, abból amiket írsz ("Nehezen vette a kanyart"), hogy nem olyan biztos, hogy ő, a szíve mélyén tényleg akarta a gyereket, házasságot, stb. Bár senki nem tudja előre mivel jár, még elképzelni is nehéz. De a baj ott van, hogy ő nem is akar változtatni, a terápiát is abbahagyta. Valószínűleg nem tetszett neki, hogy ott meg kell nyílni. lehet, egy zárkózott típus. Azokkal pedig nem sokat lehet kezdeni...
2019. febr. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!