Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlt a szerelem? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt a szerelem? Vagy mit jelent ez? Ha csak kőtődik lehet ez normális kapcsolat még?

Figyelt kérdés

Kb. 1-2 hete elég sokszor megjegyzi nekem a barátom, h sokkal jobb lenne neki egyedül, mert nem lenne megkötve a keze, nem csak a csajok terén, hanem oda menne ahova akarna és azzal akivel akar, meg hogy nekem mindig ott kell lennem meg, ha nagyon ritkán nem vagyok ott rinyálok, h de ennek a csajnak minek kell ott lenni-e szóval nem tudom mi történik velünk...:S És olyat is mondott, hogy ha az eszére hallgatna akkor dobna, hogy szabad lehessen, mert neki nem kell barátnő csak az a probléma, h szeret, nem úgy mint az első 3-4 hónapba de szeret. Mondta, hogy én is képzeljem el, h milyen volt mikor 1 évvel ez előtt a barátnőimmel lógtam hülyültem most meg minden percben egymással vagyunk és mondta, h neki hiányzik a régi élete, de szeret.Mit tegyek a kapcsolatunk érdekében?:S Teljesen össze vagyok zavarodva.

16/L

2010. jún. 20. 22:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hát, kezd átmenni se veled se nélküledbe a dolog. kicsit fiatalaok vagytok, ismertem ilyen párt, ott a fiú részéről jelentkezett ez a fojtogató ragszkodással vegyes birtoklási vágy. Ők szakítottak, de szerették egymást így néhány hónap után kibékültek, mert a fiú belátta, hogy ha változni nem is tud, változtatniamindenképp kell. Azóta is együtt vannak. A ti esetetek is hasonló, azzal a különbséggel, hogy ti mindketten leláncoljátok a másikat. Engedd el, akkor is, ha jönni akar. Mond neki, h momentán nem tudsz vele lenni, mert igenis elmész a csajokkal vásárolni úgyhogy vagy egyedül marad, vagy mégiselmágy a srácokkal és majd utána találkoztok. Légy határozott éreztesd vele, h nincs 3. opció. Hidd el, mindkettőtöknek jót fog tenni. Ha mindig vele vagy, nem tudsz neki hiányozni :)
2010. jún. 22. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!