Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániás pasi?
nagyjából egy éve vagyunk együttt a pasimmal és hetente-kéthetente találkozunk és ilyenkor van hogy együtt alszunk.
kedves figyelmes. sok problémám van, meghallgat, meg segít amit tud. de ha kettesben vagyunk tapizni akar és mikor lefekszünk sokszor azt akarja.
nekem sokszor a problémáimon jár az agyam és smmi kedvem. eddig kétszer engedtem neki.
hogy tudnám lehűteni? 24n 27f
Ha te inkább a problémáidon agyalsz, ahelyett, hogy szexelnétek egy jót, legalább hetente egyszer, akkor ezt a kapcsolatot jobb, ha nem húzzátok tovább.
Mert ennek az lesz a folytatása, hogy pár hónap múlva felteszel egy kérdést, hogy miért volt ilyen bunkó, hogy megcsalt?
40F
Inkább soha ne menj férjhez! Jobb lesz neked úgy.. :)
17 éve vagyunk házasok, de ha 3 napig nincs semmi, már frusztrált.
Remélem, olvasod, ha tényleg nem trollkodsz, hogy ez nagyon nem normális! Nevezd ki magad aszexuálisnak, vagy hogy kell írni..:D
Én sem vagyok oda a napi kötelező szexert (ezért sem vagyok kapcsolatban)
De azért ez durva hogy szegeny csávó szenved miattad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!