Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmániás pasi?

Figyelt kérdés

nagyjából egy éve vagyunk együttt a pasimmal és hetente-kéthetente találkozunk és ilyenkor van hogy együtt alszunk.

kedves figyelmes. sok problémám van, meghallgat, meg segít amit tud. de ha kettesben vagyunk tapizni akar és mikor lefekszünk sokszor azt akarja.

nekem sokszor a problémáimon jár az agyam és smmi kedvem. eddig kétszer engedtem neki.

hogy tudnám lehűteni? 24n 27f

2018. aug. 17. 14:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon bízom benne, hogy van annyi esze, hogy mást kúrogat párhuzamosan...
2018. aug. 17. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Szexmániás? Te bolond vagy. A csajom már akkor morogni kezd, ha naponta nem kapja meg többször, legalább reggel és este. Nálad nincs valami rendben, vagy csak nem jön be a srác, viszont élvezed, hogy körbeugrál szerencsétlen.
2018. aug. 17. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem te nem kívánod őt
2018. aug. 17. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:
lol
2018. aug. 17. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

Ha te inkább a problémáidon agyalsz, ahelyett, hogy szexelnétek egy jót, legalább hetente egyszer, akkor ezt a kapcsolatot jobb, ha nem húzzátok tovább.

Mert ennek az lesz a folytatása, hogy pár hónap múlva felteszel egy kérdést, hogy miért volt ilyen bunkó, hogy megcsalt?

40F

2018. aug. 17. 15:32
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Inkább soha ne menj férjhez! Jobb lesz neked úgy.. :)

17 éve vagyunk házasok, de ha 3 napig nincs semmi, már frusztrált.

Remélem, olvasod, ha tényleg nem trollkodsz, hogy ez nagyon nem normális! Nevezd ki magad aszexuálisnak, vagy hogy kell írni..:D

2018. aug. 17. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Valami unalmas csajszi lehetsz
2018. aug. 17. 16:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Remélem mielőbb kidob a francba.
2018. aug. 17. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha olyan lenne a pasim. Engem is frusztrál, ha 5 napnál több kimarad, kivéve, ha menstruálok. Pedig én is sokat agyalok, de a pasim kizökkent ebből.
2018. aug. 17. 17:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda a napi kötelező szexert (ezért sem vagyok kapcsolatban)

De azért ez durva hogy szegeny csávó szenved miattad

2018. aug. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!