Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még csak 2hónapja vagyunk együtt és ilyet csinál, akkor később durvább dolgokat is fog?
Figyelt kérdés
Szexi képet küldtem magamról egy idegennek. A telefont nem zártam el és a barátom észre vette. "Büntetésből" elvette a telómat és nem engedett ki a szobájábol.
Órákon keresztül voltam "bezárva" és ott ült mellettem, telefonozott. Ha mondtam neki hogy fejezze ezt már be és engedjen ki, akkor azt mondta hogy maradjak csöndbe és örüljek hogy ennyivel megúsztam hogy másnak mutogattam magam.
Ti vele maradnátok? Nyilván én vagyok a hibás, de ez nem bizar kicsit ? Mindketten 20 évesek vagyunk
2018. aug. 16. 14:15
11/18 A kérdező kommentje:
Sikerult megbeszelni. Egyutt maradunk, bar nem igerte meg hogy maskor ertelmesebben kezeli majd a bajokat :D
2018. aug. 16. 15:24
12/18 anonim válasza:
Mindketten betegek vagytok, megérdemlitek egymást.
14/18 anonim válasza:
Ja, megérdemlitek egymást. Te ribi vagy, ő meg paraszt. Addig legalább nem vadásztok másra, amíg egymást alázhatjátok.
16/18 anonim válasza:
Ez a kapcsolat halálra van ítélve. Nyílván nem volt szép amit csináltál, de az se ahogy ő reagált.
17/18 anonim válasza:
Maradjatok együtt :) Legalább megvéditek a normális embereket magatoktól.
18/18 anonim válasza:
Én kidobtalak volna abban a pillanatban, hülye pitsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!