Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ittas állapotban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ittas állapotban megütött. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég jött haza, elégge feldúlt volt és ittas. Sikerült összekapnom vele, odáig fajult a helyzet, hogy megpofozott. Eddig sosem csinált ilyet nem is láttam még mérgesnek, de akkor sem ha ivott. Mióta megütött sokszor kért bocsánatot, és azt is mondta, hogy történt ez meg az. Szerintetek üljek le vele és beszéljem meg vele, vagy hagyjam el? 4 éve vagyunk együtt.

26/N 28/F

2018. aug. 15. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Aki egyszer megtette, az megteszi újra.
2018. aug. 15. 20:56
 12/21 anonim ***** válasza:
11%
Békülős szex+fekete kakas
2018. aug. 15. 20:56
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
Igyál te is és add neki vissza! :D
2018. aug. 15. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
shrek ironizált, nem tudom miért kellett lenullázni
2018. aug. 15. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kérdést, jól választottál-e...
2018. aug. 15. 22:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem egyáltalán miért merül fel benned a kérdes, ahelyett hogy már rég otthagytad volna a francba. Az ilyen nem változik, egyszer megütött, ne aggódj legközelebb is meg fog! Biztos h meg akarod várni...?!
2018. aug. 15. 23:51
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom vergődtél te is, nem véletlenül volt az a pofon.
2018. aug. 16. 00:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Háát én nem tudnék bízni benne...

Azt várnám vajon mikor lesz legközelebb ilyen.

De mindannyian tudjuk már, hogy mit fogsz tenni. Nem hagyod el, és adsz neki egy esélyt.

A 2. után megint még egyet.

És talán utána elhagyod.

2018. aug. 16. 00:37
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Nincs mit megbeszélni, vannak nők akiket én is szájba vernék, de nem teszem, mert anyám úgy nevelt, hogy az nem férfi, aki ilyet tesz.

Mikor megcsaltak, akkor se ütöttem, pedig nagyon elvesztettem a fejem.

2018. aug. 16. 05:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindig egy pofon előzi meg a többit. Eddig tartotta magát, innen nincs visszaút. Fel sem kellene, hogy merüljön, hogy nem hagyod ott.
2018. aug. 16. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!