Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek kb.450 000 Ft-os fizetéss van, akkor biztos, hogy a barátnője fizetése ezt nem fogja túllépni?
450 000 Ft az elég sok pénz. Az érdekelne, hogy egy nő alapvetően képes-e ennyi pénzt keresni az esetek többségeben?
Szerintem fontos, hogy a barátnő fizetése ne lépje túl a férfiét.
Szóval mire számítson az illető férfi? Lehet jobb lenne, ha keményebben dolgozna, és még több pénzt keresne, hogy be legyen biztosítva az előny?
Szerintem fontos, hogy elkerüljem az olyan férfiakat, akik, ha egy forinttal többet keresek, már kiakadnak.
Hallod, hogy megy a randi?
Szia, XY vagyok! Jó csaj vagy. Küldhetnél bikinis képeket, miközben fogod a bérpapírod. Köszi.
Szerintem 1 millió forintos fizetés alatt ne is fűzz sok reményt a pár találáshoz kedves kérdező. Kezdj el keményen dolgozni végre. Tiszta gáz, hogy csak ennyit keresel. (Szarkazmus MOD is ON)
A barátnőddel való fizetéssel kapcsolatos virtuális "farokméregetésre" meg nem is reagálnék. Mások párkapcsolatban közösen nem keresnek ennyit és mégis boldogan élnek, haladnak előre. Nem pedig azon aggódnak, hogy ki keres többet. Ha ez a fontos, akkor ne barátnőt keress, hanem egy versenyirodát.
*Lehet jobb lenne, ha keményebben dolgozna, és még több pénzt keresne, hogy be legyen biztosítva az előny?
Milyen előnyről beszélsz? mikor egy kapcsolatban egyenlő felek vanak, és minden pénz amit keresnek közös az első fillértől az utolsóig?
Egyik volt csajok kb. 1 MFt-ot keresett havonta, én meg nettó 70 EFt-ot.
Egyikünket sem zavarta a jövedelem különbség.
Ja és boldog volt, hogy szóba álltam vele, mert a legtöbb pasi mikor meghallotta az összeget, hogy ő milyen sokat keres, felállt, és otthagyta.
Pedig nekem sem merte elmondani a randin, hogy mit dolgozik, és mennyit keres (állami cégnél volt főnök).
Egyébként az összes nőm min. 2, ha nem 3X többet keresett mind én, és külön kasszán voltunk.
Ne aggódj, az igazi nők lesz.....arják mennyit keresel :)
Amikor összejöttünk, akkor kb. fele annyit kerestem, mint a párom. Ma már többet keresek, mint a kérdésben megjelölt összeg. A párom az én nettó fizetésemnél kb. 120 ezerrel kevesebbet (mérnökök vagyunk mindketten).
Akármilyen hihetetlen is, abszolút nem érdekel!
Többet keresek, így többet tudUNK félretenni. Nagyjából ennyi jelentősége van.
Szeretjük egymást, nem igazán van már enyém-tiéd.
Megjegyzem ilyen fizetésnél magamat is bőven eltudom tartani (kétszer), tehát abszolút nem lenne kritérium az ismerkedésnél, hogy többet keressen a leendő társam nálam. Az persze nem hátrány, ha életképes szakmával rendelkezik és normális, élhető fizetése van. A női szerepekhez azért még ragaszkodom, szeretnék én gyedre, gyesre menni, nem családfenntartóként jelen lenni a házasságunkban. Ennyi volt a kritérium a párom megismerésekor és most is ennyi lenne.
Nézd, Svájcban dolgozom, havi 5000 chf-ért, az kb. egymilla.
Amúgy nagyon gáz, hogy el akarod nyomni a párodat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!