Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Valaki járt már hasonló cipőben?
Ebben a helyzetben mint amiben vagy sajnos nem lehet építeni, mert nincs miből egyik fél oldaláról se.
Erre házasságot vállalni, csak egyenló a bukással.
És nem azért, mert 5-10 percig tart nála egy aktus, hanem azért mert valójában nem vagy számára nő szexuális értelemben.
Én azt tanácsolom, hogy ilyen háttérrel ne menj hozzá szeptemberben!!! Most komolyan úgy akarod élni az életedet, hogy a párod fél évente szexel veled? Ha jönnek a gyerekek még rosszabb lesz kitenni őket a szenvedésnek.
Talán mégsem annyira jó ez a kapcsolat, csak gyáva vagy lépni?
Ha nagyon menteni akarjátok, akkor párterápia talán segíthet. De én azt mondom, hogy jó szex nélkül, jó házasság sem lesz!
Gondolj bele, le tudnád így élni az életed? Később a fél évből egy lesz,azután kettő..
Én nem vártam volna eddig, mert szerintem ez elég nagy baj.
Kérjetek segítséget, reméljük a párod is belemegy.
Azt ugye tudod, hogy az idő múlásával a férfiak nemi vágya csökken a nőké pedig egészen 30-35 éves korukig növekszik?
Élhettek nyitott házasságban is. Persze ehhez mindkettőtöknek kellően érettnek kell lennetek, te ismered őt, lehet számára (vagy akár számodra is) fontos a szexuális kizárólagosság.
Amint írod a kapcsolatotok "szexmentessége" tönkreteszi az önbecsülésed.. kár elvesztegetned az életed és feláldoznod a legszebb éveidet. Te megpróbáltad, beszéltél vele, ő pedig nem változtatott. Ne házasodj!
Gyávának nem gondolnám magam. Máskor más helyzetben simán kiléptem már másik kapcsolatból. De ez mint írtam más. Tényleg megkapok tőle lelkileg mindent, de a testiség hiánya aggaszt már jó ideje. És nem tudtam eldönteni, hogy én fújom fel a dolgot, vagy tényleg aggasztó a helyzet.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, most egy kicsit még sok minden kavarog a fejemben, próbálok rendet tenni és a lehető legjobb döntést meghozni.
Tényleg aggasztó, ne próbáld eltusolni a problémát.
Nem tudom... nekem a szex nélküli jó lelki kapcsolat a barátság fogalmát fedi le. De mindenki úgy él, ahogy akar. Ha neked nem hiányzik a testiség... Csak így hogy fog gyereket csinálni neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!