Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a barátnőm szerint magánügy és nekem semmi közöm, hogy ő merre jár időnként?
Én csak akkor mondtam ilyeneket, amikor tényleg úgy éreztem, hogy gyanakvóan vallattak.
Direkt adtam az illető alá a lovat (aki amúgy a párom azóta is) az ilyen szövegekkel, hogy magányügy, meg "csak"...stb. Szépen megtanulta, hogy bízzon bennem és ne vallasson, úgyis azt mondok el, amit akarok. És azóta el is mesélek mindent, hogy mit csináltam, amikor épp nem volt ott. Mert nem csesztet.
Nem csaltam meg soha az életben. :)
Még szép hogy gyanakszom néhány csúnya kiderült hazugsága után... Igyekszek nem gyanakvóan kérdezni, de mikor a képembe hazudik...
(Amúgy nőgyógyászati okokból egy ideje teljesen aszexuális.)
Akkor néha te is elmész otthonról ugyanezzel az indokkal, aztán képzelődhet róla, hogy hova mész.
Párkapcsolatban ez megengedhetetlen.
Szóval eljár, titkolja hogy hova, nincs köztetetek semmi szex (persze szigorúan nőgyógyászati okokból).
És még hazudik is.
Én meg urológiai okokból úgy rúgnám ki mint macskát szarni.
A párom előtt nincsenek ilyen szintű titkaim, hogy "magányügy", meg "mi közöd hozzá".
Ha dolgom van - vagy neki -, akkor elmondjuk. Egyedül ünnepekkor mismásolunk ajándékok miatt, de ennyi a max. Nem hazudozok és nem titkolózok a kapcsolatomban.
Exem ilyen volt, elment, "ne érdekeljen", "ő dolga", stb. Okés, én meg úgy döntöttem, nem játszunk ilyet.
Ha annival nem tisztel meg, hogy legalább egy "kocsmába mentem a haverokkalt" - mondjon, akkor minek vele lenni?
XD
Szegény, megvezetett, bolond ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!