Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Másodlagos hermafrodita a nő, ami akkor fog kiderülni, ha majd a gyerek téma előjön, és csinálnak neki egy UH-ot, és nem lesz méhe.
És ezt vedd 100%-ra.
Valószínűleg nem ő számodra az igazi.
Mert akkor ilyen aprosagokon fent se akadnál. Érezzétek jól magatokat, csak idő kérdése mikortól fog elkezdeni zavarni a hajszíne, lábmérete etc etc
IHHJJJJ haver!!!!!
Totalisan megertelek. Eskuszom. Pont ez volt velem. Neten ismerkedtem egy lannyal....tok jo volt minden, felhivom es amikor beleszolalt....kesz, #fejbelovommagammostrogton
Es en aradoztam neki, hogy gyonyoru, kulso, belso, “ne szegyeld magad te Istennő” igy vagy jo nekem ahogy vagy. Erre a hanga....es en felbiztattam ot, hogy tetszik, bejon, mert volt egy kis sulyfeleslege, ami nekem ideal!!!!! Es aradoztam magamrol, hogy nekem a belso szamit, meg ha a kukso is szamitana nem lenne baj, mert o nekem pont az idealom.
Aztan telefonbeszelgetes utan, csak ulltem a kietlen ures szobaban, estig....vegul hivatkoztam valamire, hogy megsem, hagyjuk....
Hogy erzed? Eltudod fogadni ezt? Vagy...?
Jártam így egy sráccal annakidején, akit neten ismertem meg, de az első telefonhívás során őszintén elmondtam neki, hogy sajnos nem jön be a hangja és ettől nem tudok eltekinteni. Megértő volt, mert mondta, hogy más nőknél is volt már ilyen vele, mert neki meg túl lányosan nyávogós alaphangszíne volt.
A helyedben őszinte lennék vele minél hamarabb.
Annyira sajnalom. Mert ez olyan amin meg valtoztatni sem lehet. Es nem tud mit tenni.
De a megszokas is nagy ur az embernel. Szoval lehet idovel hozzaszoknal. Nem?
De ha meg felhozod neki a hangjat, akkor meg azzal lehet, hogy osszezuzod a lelkivilagat. De az oszinteseg mindenekelott....lehet, szakit veled, marcsak ezert is, hogy ne kelljen hallanod a hangjat, de megalabb oszinte voltal.
De konstatald azt is, hogy alig van nornalis, kedves, huseges lany. Es nagyon nehez talalni....normalisat, szerintem. Gondolkozz el ezeken. Es donts. En kivancsi vagyok, hogy alakul/t. Megirhatnad nekem privatban majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!