Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolat elején nem tartott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat elején nem tartottál attól hogy majd nem fog téged úgy megszeretni mint az exét?

Figyelt kérdés

Lehet ez elég gyerekes de én tök félek tőle, hogy engem nem fog tudni úgy megszeretni a párom mint az exét akivel több évig együtt voltak.

Eddig csak görcsöltem rajta de mostmár próbálom rendesen magamat adni mégjobban. Kezdem elengedni magam és lehet hirtelen így furcsa neki de talán kicsit jobban kezdett el azóta ragaszkodni hozzám.

Őt nagyon szerette és a lány mikor megtudta, hogy új barátnője van fel is kereste barátomat szóval ez is pluszban kicsit nyomasztó számomra.

Ti mit gondoltok erről?

Az új párotokat mennyi idő után szerettétek meg úgy igazán?

20L

Első barátom, lassan 2 hónapja vagyunk együtt

2018. aug. 2. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
8 Mint ha a férjemet hallanám, csak nálunk nem 12 hanem 21 év óta van a házasság.
2018. aug. 2. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Az én barátom jobban szerette az exet, mint most engem, első szerelem, állítólag az ilyen, bár én nem így éltem meg az első kapcsolatom. Szakítottak már egy pár éve, velem van úgyhogy ennek örülök, hogy nem zavar ez a tény azt nem mondom, de próbálom nem úgy felfogni, hogy nem lennék annyira jó, mint ő volt. Ja és mi is már több mint három éve együtt vagyunk.
2018. aug. 2. 13:57
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom hogy jobban szereti, csak félek tőle hogy engem nem fog tudni úgy megszeretni ahogy őt szerette

2018. aug. 2. 15:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Valamint a csaj a mai napig állandóan valahogy valamilyen tettel barátom eszébe juttatja magát.

(Zaklatta kamu fb-ról, közös ismerőseikkel találkozik és kirakat közös képet az ismerőssel, hogy barátom lásson róla képet mert már mindenhol letiltotta állítólag, stb)

2018. aug. 2. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon megértelek. Sajnos vagy megtanulsz ezzel együtt élni, és a félelmeidet nem kivetíteni a srácra vagy elveszted.... :(
2018. aug. 6. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!