Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején nem tartottál attól hogy majd nem fog téged úgy megszeretni mint az exét?
Lehet ez elég gyerekes de én tök félek tőle, hogy engem nem fog tudni úgy megszeretni a párom mint az exét akivel több évig együtt voltak.
Eddig csak görcsöltem rajta de mostmár próbálom rendesen magamat adni mégjobban. Kezdem elengedni magam és lehet hirtelen így furcsa neki de talán kicsit jobban kezdett el azóta ragaszkodni hozzám.
Őt nagyon szerette és a lány mikor megtudta, hogy új barátnője van fel is kereste barátomat szóval ez is pluszban kicsit nyomasztó számomra.
Ti mit gondoltok erről?
Az új párotokat mennyi idő után szerettétek meg úgy igazán?
20L
Első barátom, lassan 2 hónapja vagyunk együtt
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom hogy jobban szereti, csak félek tőle hogy engem nem fog tudni úgy megszeretni ahogy őt szerette
Valamint a csaj a mai napig állandóan valahogy valamilyen tettel barátom eszébe juttatja magát.
(Zaklatta kamu fb-ról, közös ismerőseikkel találkozik és kirakat közös képet az ismerőssel, hogy barátom lásson róla képet mert már mindenhol letiltotta állítólag, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!