Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de picit butusnak érzem. Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Szeretem a párom, már fogom a kezét, az is megnyugvást ad..Nagyon igyekszik, folyton lesi, hogy jó nekem, a szeretkezéseink csodálatosak. De.. Előljàróban annyit mindketten diplomások vagyunk, ugyanarra a szakra jártunk, bár most jöttünk csak össze. Eltudunk baromkodni, de úgy érzem szegény nagyon tájékozatlan a világ dolgaiban, nincsenek tartalmas, mély beszélgetéseink, mert olyan mintha egy burokban élt volna. Ha elmondom neki, számomra ez hiányzik, azt mondja nagyon szeret, és làtja kevés vagyok neki, de nem tud mit csinálni, ő ilyen. Latom, hogy igyekszik szívét lelkét beleadni, alapvetően jó vele lenni, de ennek hianya miatt magámyosnak érzem magam.. Néha vannak kicsit alpáribb megnyilvánulásai is, ami számomra szintén zavaró.. Tépem magam mit csináljak, mert ha mellettem van az megnyugvast is jelent, de a melyebb kommunikacio nagyon hianyzik..2018. aug. 1. 18:19
31/35 anonim válasza:
A leírtak alapján, ez sokáig nem tartható fenn. Keress valaki olyant, akivel hasonló a hátteretek.
Én is voltam már hasonló kapcsolatban, kb. bármi témát felhoztam, ami kicsit is komolyabb, nem ért hozzá, nem hallott róla. Még ez a kisebb baj, de az már nagyobb, hogy nem id volt hajlam, fogékonyság, hogy kicsit is érdekelje.
32/35 anonim válasza:
Kérdező, a leírásod alapján a kapcsolatotok kb. addig fog kitartani, amíg a biológia azt fenntartja. Nem írod, hogy mióta vagytok együtt, de ha már ez így megfogalmazódik benned, akkor a hormonok már nem hatnak olyan erősen, hogy a rózsaszín köd mindent elnyomjon. Idővel teljesen fel fog szállni és legkésőbb akkor jön el a továbblépés ideje.
33/35 anonim válasza:
Végig olvasgattam a hozzászólásokat,hogy teljesebb képet kapjak.Alapvetően nem biztos,hogy buta a párod,de a családi háttér és a neveltetés miatt 2 ellentét vagytok.
Nekem az jött le,hogy kicsit sznob vagy és lenézed az ízlése miatt.Ráadásul pitiáner dolgokból csinálsz problémát.
Szerintem hamar szétmentek.
34/35 A kérdező kommentje:
Sznobnak nem tartom magam, ugynugy szeretek bogracsolni egy kisfröccs társaságában, vagy sültkolbászt enni a vásárban, sátorozni menni, horgászni, csak sokminden érdekel. :) Amugy 1 éve vagyunk együtt.
2018. aug. 2. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!