Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek nem gyerekes ha egy férfi 30 évesen számítógép fejlesztéssel foglalkozik csak?
Nagyon szeretem a páromat, meg jól kijövünk egymással, de valahogy nem tudom felfogni azt , hogy még most is az a legfontosabb neki hogy a számítógépén minden magas grafikán és felbontáson fusson. Nincs olyan év , hogy ne költsön a gépre egy kisebb vagyont. Pl legutóbb egy videókártyát vett bele és azt volt 100 ezer körül. Hiába mondtam neki többször, hogy pl a jogosítványnak több értelme lenne először aztán folytathatná a számítógép bővítést ,de egyszerűen nem tudom meggyőzni.
Engem nem hanyagol el, csak ezt nem tudom megérteni , hogy a játékkonzol, számítógép és hasonlók fontosabbak neki még most is pl egy jogsiszerzésnél.
Most ezzel mi a baj? Nőként mondom, hogy simán megéri. Úgy futnak rajta a játékok, mint a mese.
Miért akarod, hogy jogsit szerezzen?
Nem mindegy neked, hogy mire költi a pénztét, főleg úgy, hogy nem is vagy elhanyagolva? A legtöbben költünk olyanokra, amiket mások hülyeségnek tartanak.
Az én férjem most azt XBox mellé PS-t is szeretne, laptopot és autót is és támogatom benne! Én is költök, szerencsére megengedhetjük magunknak anyagilag, még hitelünk, gyerekünk.
Amíg a saját pénzéből veszi,addig szerintem semmi közöd hozzá.
Tavaly én is összeraktam egy gépet,de a párom egyszót se szólt érte.Alapból kétszer annyit keresek,mint ő.Van olyan ismerősöm,aki magyarázott miatta,aztán rávilágítottam,hogy a bagója,meg az éves nyaralása külföldön többe kerül.
Például szerintem aki cigire költi a pénzét az nagyobb f@$$ságot csinál,mert fizet azért hogy megdögöljön.
Ez HOBBI, ugyanolyan, mint nekem az írás, sütés, főzés...
Nagy ügy, amíg nem CSAK ezzel foglalkozik - értsd: eljárunk ide-oda, rendszeresen beszélgetünk, együtt eszünk, szeretkezünk, stb - addig aztán full nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!