Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bizalom megrendülése után van e esély, hogy az újra kialakuljon? (durva eset után)
Az eset a következő: Már több, mint két éve vagyok együtt a barátommal,általában minden rendben, de sok ismerőse van, lányok is. Tavaly főgólyaként a táborban több lányt is megismert, majd szorgalmi időszakban próbált nekik segíteni és barátkoztak. Egy lánnyal nagyon jóban lett, többször találkoztak, buliztak együtt. Tanultak is a lány lakásán, mert elvileg ő értette a tananyagot. Volt olyan szitu, hogy a barátom fogta magát, s átment hozzá borozgatni éjfél után csak úgy spontán, ahelyett, hogy hozzám jött volna, ezt elmesélte. Egyik este tanultak a lánynál, majd éjfél felé a barátom hazament, felhívott engem, hogy hazaért s alszik lassan. Miután letettük a telefont, elvileg a laptopját otthagyván visszament érte a csajhoz, aki megkérte,hogy aludjon ott nála az ágyában, mert fél egyedül, filmeztek majd aludtak....másnap a barátom reggel hazament, de még jó ideig ezt nem árulta el. Váltig állítja,hogy csak ennyi történt, s ő régen rengeteg lány barátjánál aludt ott...nehéz neki hinnem. Megkértem,hogy ilyen szitukba ne keveredjen, s nyilván a csajra ki vagyok élezve. Azóta volt már hasonló sajnos pl. átment ehhez a lányhoz kártyázni, s elég sokáig ott maradt, elvileg a húga is ott volt a lánynak. Én meg csak tűrök és tűrök. Megkértem,hogy lehetőleg kerülje ezt a csajt, de azóta is többször ígérgeti a csajnak,hogy majd átmegy hozzá,mint barát. S nem érti,hogy én miért utálom a lányt...
Nem bízom benne, hogyan tudnék ezen változtatni?
Még azt mondom nem kizárt ez a szitu, de az hogy te direkt kérted ne tegye mert rosszul esik, és mégis folytatja az gáz. Tényleg semmibe vesz téged.
Amúgy felajánlhatnád hogy legközelebb menjetek hozzá együtt 😁😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!